Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mit mondjak az...

Szerintetek mit mondjak az állatorvosunknak, miért nem nála ivartalanítattam a kutyámat?

Figyelt kérdés
Egy másik orvoshoz mentem ivartalanítattni, mert olcsóbb is volt és jobbakat is hallottam róla( a sajátomról hallottam rosszakat, de oltásra, féregtelenítésre megis hozzá viszem, mert közel van, és azt csak nem lehet elrontani). De nem fogok ezentúl is a másikhoz járni, mert messze van. El kell vigyem ma az orvoshoz mert nagyon vakargatja a fenekét 2 napja( gondolom bűzmirigy, de az se kizárt, hogy férges, bár másfél hónapja volt féregtelenítve). Biztos észre fogja venni, hogy ivartalanítva volt, még látszik kicsit. Mit mondjak miért nem hozzá vittem? Azt csak nem illik, hogy jobban megbíztam egy másik orvoshban...
2010. nov. 15. 08:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Bár egyátalán nem biztos, hogy rá fog kérdezni, de én azt mondanám, hogy kedvezményes ivartalanítási akció volt máshol.
2010. nov. 15. 09:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, én is ezt mondanám, volt is most ivartalanítási akció, ha ő nem volt benne, akkor kész is a magyarázat.
2010. nov. 15. 09:39
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is ezt mondanám. Olcsóbb volt, közelebb volt, akció volt.... stb
2010. nov. 15. 09:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!