Mi kell még ezeken kívül neki?
Tegnap elmentem a hozzánk közeli Freesnapfba,és vettem a pár hét mulva hozzám kerülő kiskutyámnak:
Fekhely,(van itthon,egy kisméretű,nagyon puha takarónk,azt fogjuk bele"szabni"´)
2 darab , rozsdamentes acél,csúszásgátlós etetőtál.
XS-es könnyű kis hám.(pórázt,egy ismerőstől kapom :) )
2 játék. az egyik ilyen hosszúkás,de kicsi,és "csörgős" a másik pedig egy kicsi labda.
Tehát,mégegyszer,igy zárójelek nélkül:
Fekhely
2 tál
Hám
2 játék
Ami már eleve megvan itthon:
Takaró(fekhelyhez)
Szállítóbox
Szőrkefe.
egyéb:
póráz(kapok)
Kutyapelus(a család egy közeli barátja tud hozni,ingyen :) )
és persze eledel,de azt majd azelött pár nappal,mielőtt idejön :)
Ezeken kívül,kell még valami?? Mellesleg yorki,ha ez számit valamit :)
Akik belém akarnak kötni,bunkóskodni akarnak,azok felőlem irjanak csak,nem éredekel különösebben,csak magatokat minősítitek ezzel!
jaa,és van itthon kullancs csipesz is..(:
(Társasházban lakunk,itt van 2 yorki...és az egyik gazdijával,sokat beszélgettem a kutyusokról/yorkikról , nevelésükről...és ő 4-5 hetente viszi a kutyusát,kozmetikázni , és mondta,hogy akkor mehetek majd vele,és vihetem énis kozmetikázni a kutyusom...ebbe benne van: fürdetés,szőrvágás,körömvágás,szem és fül kitisztitás.)
NA igen,szóval a kérdés az, hogy ha kb. havonta viszem majd kozmetikába,akkor is veegyek itthonra szem,és fültisztitót?
Szia!
Nekem is yorkim van, és kb ennyi kell neki, de ha nagyon szeret játszani akkor érdemes neki még játékot venni :)
Sok boldogságot a kutyushoz! :)
7:38-as vagyok
ezt kifelejtettem:
igen, akkor is vegyél szem és fültisztítót, mert bármikor be csipásodhat a szeme.
Mi minden nap rakunk vattára a szemtisztítoból és megtisztitju Óvatosan :)
Igen,még pár játék jó lenne :-)
Nekünk olyan kis játékos hogy a világító toll egyszer leesett és bevitte az ágyába játszani :-)
Meg mindent kerget,sőt még a macska játékkal is játszik (Aminek egér van a végén,bár úgy tudom rágcsáló írtó)
rendben,akkor azt is beszerzek :)
köszönöm szépen :)
Nincs mit!
Örülök hogy segíthettem! :)
Oltások után, már nyugodtan elkisérhetitek a barátnődéket a kozmetikába, hagy szokja a kiskuty.
Én nemvagyok pelus párti, vigyétek ki amilyen sűrűn csak lehet. A kiskutya evés, ivás, alvás után szokott pisilni kakilni. ha odafigyeltek, semmivel sem lesz könyebb pelenkára szoktatni, mint teljes szobatisztaságra.
Sok boldogságot a picurhoz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!