Hol van sürgősségi ellátás kutyáknak?
Persze, vannak állatkórházak, amik éjjal-nappal a rendelkezésedre állnak, sürgős esetben is.
Sőt pl a székesfehérvári állatkórháznak állatmentő autója is van ilyen esetekre.
Akkor az éppen ügyeletes állatorvost kell keresned. Ha van állandó állatdokid, hívd fel őt, és ha nem ő az ügyeletes, akkor átirányít a megfelelő emberhez.
Nincs kutya-mentő (autó) magadnak kell elvinned oda, esetleg a doki jön ki.
Van egyébként egy telefon szám az ilyen esetekre, de én azt sajna nem tom:( Talán a tudakozó meg tudja mondani.
Van sürgősségi ellátás kutyáknak is.
Pontosan attól is függ, hogy merre történik. Nekem egyszer meg támadta a kutyámat egy másik és be vittük a lehel úti állat korházba és rögtön segítettek neki.
Szükség esetén házhoz is kimennek:
Az Egyetemet nem ajánlom,horror drága és annyira nem is jók,mint amit az áraik alapján várnánk.
Eddig mindig csalódtam bennük.
30 ezer ft csak az ügyeleti díj,enniért jformán csak jó estét kívánnak,egy ötvenes alatt nem úszod meg.
A Juhászék a legjobbak az ügyeletes kórházak közül,de itt megtalálsz mindent:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!