Híg a kajája, esetleg sok a házikoszt. Több táp, kevesebb más.
2010. nov. 12. 22:14
3/9 anonim válasza:
francia kutya? csigát evett
2010. nov. 12. 22:57
4/9 anonim válasza:
bekaptad és kiköpted. Hát ne haragudj...
2010. nov. 12. 23:09
5/9 anonim válasza:
Szia!Ha csak egy alkalom volt az nem olyan nagy baj de ha többször is előfordult vidd sürgősen orvoshoz.Bélhurut is lehet vagy más betegség vagy akár férgeség is.
2010. nov. 12. 23:55
6/9 anonim válasza:
Valamilyen bélfertőzés lehet, amennyiben többször jelentkezik. Férgesség nem hiszem, akkor kukac lenne a kutyakakiban, vagy a kutyus fenekén, nem lenne nyálkás tőle a széklete. Bár én eddig csak férges macskát láttam, szal lehet hogy az előttem szóló jobban tudja, de macskának tuti nem lesz nyálkás attól hogy férges. Ezért gondolom, hogy a kutyának se, de lehet hogy tévedek.
2010. nov. 13. 00:04
7/9 anonim válasza:
Sajnos nekem az egyik kutyámnak bélhurutja volt a másik férges volt és csak jó pár nap után jöttek belőle a férgek és ezek a tünetek voltak.De az is lehet,hogy csak evett valamit ha egy-két napon belül nem múlik el akkor nem arról van szó,hogy valamit felevett.Ne várj túl sokáig max 2 nap és utána orvos.Tapasztalatból mondom én is vártam vele és a végén infúziót kellett kapnia igaz Ő még kölyök volt és csak egy éjszakát vártam.De arra figyelj,hogy
eleget igyon, mert könnyen kiszáradhat.Remélem tudtam segiteni.Szia
2010. nov. 13. 04:32
8/9 anonim válasza:
Túl van telítve a bűzmirigye, és így üríti. Ha nem múlik el pár napon belül vidd el orvoshoz.
2010. nov. 13. 09:58
9/9 A kérdező kommentje:
Tegnap volt neki olyan, meg múlt héten egy alkalommal. Eszik, iszik rendesen, játszik, rosszalkodik, a közérzetével semmi gond. Fél éves amúgy.
Köszi a hasznos válaszokat, figyelem továbbra is, és ha megint ilyen lesz, akkor állatorvoshoz viszem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!