Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mivel tudnám...

Szerintetek mivel tudnám meggyőzni a nagymamám, hogy "belemenjen" hogy legyen egy kutyám?

Figyelt kérdés

(Sajnos még szüleimmel élek, de párommal nagyon szeretnénk egy kutyát. (Toy uszkár)

Édasanyám már belement, viszont nagymamám még nem bólintott rá, viszont tudom hogy ő is imádná a kis cukiságot...

Ha valaki volt már hasonló helyzetben, vagy lenne ötlete kérlek segítsetek )

(20L)

márc. 29. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Kicsit zavaros, szüleiddel élsz, azaz gondolom anyukáddal és apukáddal. Hogy jön ide a nagymama? Egy háztartásban laktok, vagy az ő házában, vele lenne nap közben a kutya vagy …?

Enélkül nehéz véleményt mondani.

márc. 29. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
77%
Mi köze van ehhez a nagymamának?
márc. 29. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Gondolom úgy élnek, hogy anya-nagymama-kérdező.

Amúgy, szerintem sehogy. Ha ennyire elutasító, akkor ne nyaggasd vele. Ha elköltözöl, nem lesz beleszólása.

márc. 29. 22:53
 4/7 anonim ***** válasza:
89%
A kérdésed alapján vagytok Ti már ott elegen, nem kell még egy kutya is.
márc. 29. 23:06
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Párod van és 20 éves vagy, szóval gondolom lassan elköltözöl otthonról, összeköltözöl a pároddal. Vállaljatok utána kutyát, úgyis vele akarsz, nem a szüleiddel, nagymamáddal.
márc. 30. 00:13
 6/7 anonim ***** válasza:
68%

Sehogy. Nemsoká úgyis elköltöztök a pároddal - legalábbis gondolom még nem terveztek 9-10 éven át anyuéknál élni - majd utána lesz kutyád.

Azt meg nem tudhatod, hogy nagyi imádná-e. Én pl ok, szeretem a kutyákat, de nem tudnék egy háztartásban élni vele.

márc. 30. 08:02
 7/7 A kérdező kommentje:

Édesanyám sokat dolgozik, nagymamám ideiglenesen él velünk.

Én otthonról dolgozom, így a kutya velem lenne nap közben. Kicsit egyedül szoktam magam érezni napközben (ezért is gondoltunk egy aranyos társra) valamint rengeteget szoktunk kirándulni, sétalni stb. (Ezert választottunk nagy mozgásigényű kutyust)

A ház pedig úgy néz ki hogy szinte külön élünk, csak a konyha egy.

ápr. 1. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!