Szerintetek mivel tudnám meggyőzni a nagymamám, hogy "belemenjen" hogy legyen egy kutyám?
(Sajnos még szüleimmel élek, de párommal nagyon szeretnénk egy kutyát. (Toy uszkár)
Édasanyám már belement, viszont nagymamám még nem bólintott rá, viszont tudom hogy ő is imádná a kis cukiságot...
Ha valaki volt már hasonló helyzetben, vagy lenne ötlete kérlek segítsetek )
(20L)

Kicsit zavaros, szüleiddel élsz, azaz gondolom anyukáddal és apukáddal. Hogy jön ide a nagymama? Egy háztartásban laktok, vagy az ő házában, vele lenne nap közben a kutya vagy …?
Enélkül nehéz véleményt mondani.

Gondolom úgy élnek, hogy anya-nagymama-kérdező.
Amúgy, szerintem sehogy. Ha ennyire elutasító, akkor ne nyaggasd vele. Ha elköltözöl, nem lesz beleszólása.

Sehogy. Nemsoká úgyis elköltöztök a pároddal - legalábbis gondolom még nem terveztek 9-10 éven át anyuéknál élni - majd utána lesz kutyád.
Azt meg nem tudhatod, hogy nagyi imádná-e. Én pl ok, szeretem a kutyákat, de nem tudnék egy háztartásban élni vele.
Édesanyám sokat dolgozik, nagymamám ideiglenesen él velünk.
Én otthonról dolgozom, így a kutya velem lenne nap közben. Kicsit egyedül szoktam magam érezni napközben (ezért is gondoltunk egy aranyos társra) valamint rengeteget szoktunk kirándulni, sétalni stb. (Ezert választottunk nagy mozgásigényű kutyust)
A ház pedig úgy néz ki hogy szinte külön élünk, csak a konyha egy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!