Van itt olyan gazdi, aki társasházban kérte a szomszédok beleegyezését a kutya tartásához?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok aki az elmúlt fél évben hozott kutyit a társasházba.Én most veszek egyet és ugye az új rendelet szerint a szomszédok beleegyezése is kell,Érdekelne hogy ki az aki egyáltalán ezt megbeszélte a szomszéddal.2010. nov. 9. 22:53
11/17 anonim válasza:
az biztos csak a süti miatt volt :DD
12/17 A kérdező kommentje:
az egyik szomszédom kiadta albérletbe 4 egyetemistának a lakását(akik mondanom sem kell nem a csendről híresek),a másik szomszédban meg van kutya,igaz most elutazott a hölgy pár hónapra és vitte a kutyát is,a fiával szerintem nem lesz nehéz megbeszélni a kutyát,hisz nekik is van,és egész normális srác.panelban lakunk,így hálistennek csak 1-1 oldalszomszédom van:)
2010. nov. 10. 16:29
13/17 anonim válasza:
úgy tudom, hogy egy kutyához nem kell hozzájárulást kérni senkitől az országban csak a második kutyához, de a helyi rendeletek és a társasházi szabályzat külön rendelkezhetnek erről
olvass utána! érdekődj a közös képviselőtől!
14/17 anonim válasza:
Én 2,5 éve hoztam a kutyám és nem kértem senkitől semmilyen véleményt.
15/17 anonim válasza:
nem kel megkérdezni ha albérlet akk az önkormányzatot és anyi
:)
16/17 anonim válasza:
én nem: 2 szomszéd van, 2-t utálok
17/17 anonim válasza:
A legjobb módszer , ha kiirod hogy ekkor és ekkor lakógyűlés , és mindenki beleegyezését kéred , a kutyatartáshoz...csak előtte készülj fel , hogy tudj érvelni , mert biztos lesznek ellenkezők,sajnos..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!