Oda ajándékoztam a kutyám egy idegennek. Megbántam talán de már mit tegyek? Megver ilyenért az isten?

Nem értem, mi ez a dráma. Rájöttél, hogy nem megfelelőek nálad a feltételek egy nagytestű kutya tartásához, ezért odaadtad valakinek, aki jobban gondját tudja viselni. Egy idő után a kutya el fogja fogadni az új gazdáját, különösen, ha az új helyen jól bánnak vele. Ez nem dráma, hanem happy end! Az meg kit érdekel, hogy az új gazdája cigány? A cigányok éppen úgy tudják szeretni a kutyát, mint bárki más. Ha kaptál képeket arról, hogy jól bánnak a kutyával az új helyen, akkor semmi okod a lelkiismeretfurdalásra, mert a végén minden jóra fordult. Miért büntetne meg ezért téged az Isten? Nyugodj meg és ne is gondolj ilyesmire!
Esetleg látogasd meg a cigányokat, hogy saját szemmel is meg tudj győződni arról, hogy jó sora van a kutyának az új helyen.

Pontosan, nézd meg majd saját szemmel is, nincs azzal gond, hogy kerestél neki egy másik gazdát, aki remélhetőleg jól bánik vele.
Talán segít valamelyest, ha egyszer majd elmész hozzájuk és látod, hogy védi a portát, esetleg meg is ugat... nem tudom, két hónap után mennyire emlékszik rád (és mennyi idő után látogatod meg), lehet, hogy valamennyire igen, de arra is van némi esély, hogy erősebb benne, hogy jól érzi magát és védi a területét... mondjuk fél-egy év múlva.
Nekünk volt olyan kutyánk, hogy, akitől hoztuk, időnként eljött megnézni a kerítésen kívülről (szerették, amolyan alom kedvenc volt, ezért jártak vissza, no meg közel laktak).
Simán megugatta őket idővel - ami nem baj egyébként, ez a dolga.
Amúgy meg mostani kutyánk képes megugatni a gazdit is adott esetben, persze nem agresszíven...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!