Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az oltás mellékhatása lehet...

Az oltás mellékhatása lehet vagy valami más a baj?

Figyelt kérdés

tegnap délután a kutyám (5 éves Shih-tzu kan) kapott oltást -Duramune DAPPI + LC nevűt (eddig is kapott már ilyen oltást,csak más gyártótól valót).

Meg se érezte,szaladt tovább. De ma nagyon fura és látom hogy fáj valamije (az oldala vagy a lába lehet), de nem engedi megnézni, mert ahogy a fájó rész közelébe érek elkapja magát. Eszik és iszik rendesen,de mozogni nem nagyon akar, felemelni sem tudtam,mert nyüszített egyet és odakapott. Az oltást egyébként a háta végébe (feneke fölé) egyik oldalra adta a doki.

Olvastam hogy ilyen oltás után pár napig be lehet dagadva a helye, lehet ez a baj,de nem tudom megnézni (hosszú a szőre,így nem látom,de megfogni nem engedi).

Hívjak holnap orvost vagy várjak mi lesz?

2010. nov. 8. 20:32
 1/2 anonim ***** válasza:
most már elég késő van, de holnap délelőtt hívd őt fel, addig nem lesz semmi baja, ha eszik iszik az jó. Próbáld őt kímélni most a mozgástól.
2010. nov. 8. 21:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy éppen ideget ért a tű.

Sajnos a doki se lát bele.

Figyelgesd még egy két napig, és ha nem javul akkor vidd vissza a dokihoz.

( embereknél a tetanusz egy hétig fáj a helye )

2010. nov. 8. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!