Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Roham után ide-oda mászkál,...

Roham után ide-oda mászkál, kutya lesz még vagy totál agykárosodás érte?

Figyelt kérdés
😓
tegnap 12:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
#10 Neked sem volt még epis kutyád... A kutya nyugtalan, azért mászkál fel-alá. Ki kell tisztulnia a fejének, erre nincs más mód, csak az idő múlása a roham után. Ez úgymond teljesen normális ilyenkor sajnos. Az orvos nem sok mindent tud tenni, mivel az epilepszia egy elég bonyolult betegség. Egyszerű doki ír fel epire gyógyszert, azt annyi. Kutya epilepsziára szakosodott állatorvoshoz lehet fordulni, de amíg csak egy roham volt, ő sem fog érdemben mit mondani, mert lehet évekig nem jön elő. Ilyenkor még gyógyszer sem kell. Egészségügyi problémától kezdve örökölt betegségen át, fajta betegségig bármi lehet az oka. Ne bántsd a Kérdezőt, jelen helyzetben tényleg nem tud érdemben tenni a doki semmit. A kutyának ki kell pihennie a rohamot. Utána meg alapos kivizsgálás kell, nem egy kókler, aki azonnal epi gyógyszert ír fel egyetlen roham után.
tegnap 17:35
 12/16 anonim ***** válasza:

Azért bántom a kérdezőt, mert ha a kutyát elüti egy autó, vagy a roham alatt leesik a magas lépcsőről és összetöri magát, akkor sem vinné állatorvoshoz, mert nem akarja megoldani. És ez a rohadt nagy gond!

"Utána meg alapos kivizsgálás kell, nem egy kókler, aki azonnal epi gyógyszert ír fel egyetlen roham után." Az erre szakosodott orvos nem fog kimenni házhoz. Oda hogy fogja mégis elvinni a kérdező? Nyilván sehogy. De ez is nagyon rendben van, ugye?

tegnap 18:27
 13/16 anonim ***** válasza:
#12 És azt nem lehet kulturált ember módjára tanácsolni a Kérdezőnek, hogy ne házhoz hívjon dokit, hanem oldja meg, hogy rendelőbe jusson a kutyával?
tegnap 18:48
 14/16 anonim ***** válasza:

A kérdező írásai:

"Doki még nem tud jönni."

"És mi akadályoz abban, hogy elvidd?"

"Nincs autóm és nem öleb."

Én leszarom a kérdező lelkét. Engem a kutya érdekel, sajnos könnyen lehet jobban, mint a gazdáját.

tegnap 19:16
 15/16 anonim ***** válasza:
#14 Ha a kutya érdekel, akkor tán ne reagáld túl, mert ezzel nem segítesz. Epilepsziás roham után normális a zavart viselkedés, nyugtalanság. Hiába rohan most vele orvoshoz, egy roham semmit nem jelent, nem tudnak vele mit csinálni. Arról meg a Kérdező egy szót sem írt, hogy később se vinné rendelőbe, de te már kombinálsz és egy aggódó kérdésből kihozod, hogy mekkora szar gazdi a Kérdező. Ha a kutya neked a lényeg, akkor tedd félre a benned lévő feszkót és ne kötekedj, ne ítélkezz, mert ennek már köze sincs a Kérdező kutyájának jelen állapotához.
tegnap 19:46
 16/16 anonim ***** válasza:

Már egy párszor leírtam, de az emberek tényleg kissé túl agresszívan védik az állatokat, mind itt, mind Facebook-on, mind más fórumon. Én teljesen értem, hogy az állatnak akartok segíteni és el akarjátok érni, hogy a kérdező a jobbik utat válassza, de ha nekiugrotok, személyeskedtek, akkor csak annyit értek el, hogy a kérdező megsértődik, elhagyja a kérdést, törli a posztot és nem kap segítséget az állat. Ebbe bele sem gondolnak sokan, de volt már belőle komolyabb probléma és tragédia, amiért segítség helyett nekiugrottak a kérdezőnek, akinek értelemszerűen rosszul esett. Igen, mondták már nekem, hogy a segítségkérőnek el kell viselnie a kritikát, de ahogy sokan ezt előadják mindent csinálnak, csak nem segítenek.

Merre laksz kérdező? Hátha valaki be tudja vállalni, hogy legfeljebb minimális összegért segítsen a kutyát elvinni az orvoshoz.

tegnap 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!