Roham után ide-oda mászkál, kutya lesz még vagy totál agykárosodás érte?
Azért bántom a kérdezőt, mert ha a kutyát elüti egy autó, vagy a roham alatt leesik a magas lépcsőről és összetöri magát, akkor sem vinné állatorvoshoz, mert nem akarja megoldani. És ez a rohadt nagy gond!
"Utána meg alapos kivizsgálás kell, nem egy kókler, aki azonnal epi gyógyszert ír fel egyetlen roham után." Az erre szakosodott orvos nem fog kimenni házhoz. Oda hogy fogja mégis elvinni a kérdező? Nyilván sehogy. De ez is nagyon rendben van, ugye?
A kérdező írásai:
"Doki még nem tud jönni."
"És mi akadályoz abban, hogy elvidd?"
"Nincs autóm és nem öleb."
Én leszarom a kérdező lelkét. Engem a kutya érdekel, sajnos könnyen lehet jobban, mint a gazdáját.
Már egy párszor leírtam, de az emberek tényleg kissé túl agresszívan védik az állatokat, mind itt, mind Facebook-on, mind más fórumon. Én teljesen értem, hogy az állatnak akartok segíteni és el akarjátok érni, hogy a kérdező a jobbik utat válassza, de ha nekiugrotok, személyeskedtek, akkor csak annyit értek el, hogy a kérdező megsértődik, elhagyja a kérdést, törli a posztot és nem kap segítséget az állat. Ebbe bele sem gondolnak sokan, de volt már belőle komolyabb probléma és tragédia, amiért segítség helyett nekiugrottak a kérdezőnek, akinek értelemszerűen rosszul esett. Igen, mondták már nekem, hogy a segítségkérőnek el kell viselnie a kritikát, de ahogy sokan ezt előadják mindent csinálnak, csak nem segítenek.
Merre laksz kérdező? Hátha valaki be tudja vállalni, hogy legfeljebb minimális összegért segítsen a kutyát elvinni az orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!