Tényleg nekem lehet bajom ebből?
Van 3 kistestű kutyám. Kőkerítésünk van végig egy kovácsolt vas kapuval, ami ilyen “rácsos”. A fejüket nem tudják kidugni rajta, az orrocskájukat egy picit igen.
Lakik közel egy idióta nő aki mindig erre sétáltatja a kutyáját és az a mániája hogy odaengedi a kapunkhoz a sajátját ahol az enyémek ugatnak. Miután 2-3 alkalommal láttam kértem hogy ezt ne tegye, tök alap hogy nem csinálunk ilyet, a legidősebb kutyám nem barátságos, illetve a többi is nyilván védi a területét. Továbbra is odaengedte és az egyik kutyám megkapta az ő kutyája orrát. Felhívott a nő, hogy ezt nagyon meg fogom bánni, leveri rajtam az orvosi költségeket és a kutyáim is meg fogják szívni mert kihívja a hatósági állatorvost, jegyzőt stb. Felőlem kihívhatja, kiskoruktól folyamatosan oltott kutyák, chipesek, soha nem mennek portán kívülre (persze csak séta során)
Én úgy gondolom nekem nincs mitől tartanom, a kutyáimmal soha semmi gond nem volt. De persze nem hiányzik hogy az egész hivatalt rám eressze. Mellesleg mivel mint írtam alig tudják kidugni az enyémek az orrukat, nem ejthettek túl nagy sebet a kutyáján.
Mi tévő legyek?
Nyugi nem lesz belőle bajod.
Elsősorban őt kérik meg hogy bizonyitsa hogy a te kutyád ártott az övének.
Ha mégis nagyon kötekedik te is vissza szólhatsz hogy rágalmazásért és felelőtlen állattartásért feljelented. Hadd eméssze csak a gondolat.
Szóval nyugi, nem vehetnek elő.
Nem lesz.
Magánterület,hogy került oda hogy a kutya megharapja, ha zárt a kerítés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!