Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nevet adjak a kuvasz...

Milyen nevet adjak a kuvasz kan kutyámnak?

Figyelt kérdés

Valami különlegeset szeretnék valami egyszerűt de mégis aranyos nevet ami illik ilyen nagy kutyához is ami kiemeli a szép fehér szőrét. Légyszi adjatok ötleteket!!:)

Ti hogy szólítjátok a kuvasz kan kutyátokat?

2010. nov. 7. 20:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Tapi,Vitéz,Nádor,Betyár-kuvasznak csakis magyaros nevet:)
2010. nov. 7. 20:46
 12/27 anonim ***** válasza:

Cirmi.

Vagy János.

Nem szeretem a "szabvány" állatneveket, a cicát is Fülöpkének neveztem el.

2010. nov. 7. 20:49
 13/27 anonim ***** válasza:

ha lány lenne: Csillag, Hópihe :)

de mivel fiú: Herceg, Hős, Komisz, Lovag, Levente, stb...

vagy simán adhatnál neki valami fiúnevet. Pl. Matyi, Marci, Dani, stb :) nekem tetszik, ha egy kutyának ilyen neve van :)

2010. nov. 7. 20:50
 14/27 anonim ***** válasza:
A párom családjának is talán volt egyszer kuvasza (a fajtában nem vagyok biztos), de neki nagyon aranyos neve volt: Edison :)
2010. nov. 7. 20:55
 15/27 anonim ***** válasza:
Kuvasznak csakis magyar nevet! Én is egyetértek ezzel.Szerintem a Bátor,Álmos (és a többi vezér neve is), esetleg Szelindek, Csikasz,Bikfic stb.. én az ilyen régies neveket nagyon szeretem
2010. nov. 7. 20:57
 16/27 anonim ***** válasza:
Boldizsár, Huba, nekünk akárhány kuvaszunk volt, mindet Bundásnak hívták:)Sosem találtunk ennél rá illőbb nevet!
2010. nov. 7. 20:58
 17/27 anonim ***** válasza:
Cézár
2010. nov. 7. 20:58
 18/27 anonim ***** válasza:
Cudar.
2010. nov. 7. 21:12
 19/27 anonim ***** válasza:

Basa, Jeromos (én így hívnám az enyémet)

Köpec - Erdélyben nagytestű pásztorkutyát értenek alatta, szerintem elég egyedi név lenne

Samu, Csobán, Bese, Gyaúr, Jurta, Kabala

2010. nov. 7. 21:39
 20/27 diagnostic ***** válasza:

Szia!

Burkus, Gömbi.

Ha sír kint a kutyus,sose menj ki hozzá.Ezzel csak rászoktatod,hogyha sír,az jó,mert odamennek hozzá,megsimogatják.

Szépen fokozatosan lehet leszoktatni a sírásról.

Kis időre ott kell hagyni,ha nem sír kimenni,jól megdícsérni. Aztán egyre több időre. Ha közben elkezd sírni,akkor sajnos várni kell. Amint abbahagyja(ki tudja mennyi idő kell neki),akkor lehet kimenni,és dícsérni,játszani vele együtt.

Sok örömet a kutyushoz.

2010. nov. 8. 08:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!