Ki melyik táp mellett voksol? Acana, Hill's, Royal Canin, Eukanuba, Orijen? Figyelembe véve a kutyus végtermék mennyiségét is .
jáááj!!Royal-t neee!!!
nekünk a bolognese-ünk HTALMASRA nőtt miatta...ha nagy kutyaát szeretnél kíválló,de ha kicsit,akkor nagyon rossz...teljesen megnyújtja a kutyát...
én inkább a Hill's-tés a Pro Plant alánlom...
ja és még valami:
ha FEHÉR kutyád van NE adj neki olyan ételet,amiben csirke van...csak angyon ritkán,mivel a fehér szőrét BESÁRGÍTJA!!!
19:22! Vicces gyerek vagy te! :D Kutyatápról van szó, nem tápegységről! :D :D
Van akinek az egyik táp vált be, másoknak más! Ezen nem is érdemes vitatkozni!
Csak kíváncsi vagyok a véleményekre ....
Sorrendben: Orijen, Acana, Eukanuba, Hill's, RC
Az orijen nagyon jó minőségű a legtöbb kutyánál beválik, én ezzel etetem a cavalier king charles spánielem van, Orijen Red-et kap, gyönyörű a szőre, egészséges, keveset kakil. Szerintem nagyon jó táp, a 6 fish táp is tetszik, egyenlőre ezt kapja, majd lehet ki fogjuk próbálni a másikat is.
Acana. De az Orijen is jó, és anno a Eukanuba is bevált. (kölyökként kapta azt a kutyám)
A Royal Canin nagyon nem, attól úgy kakilt a kutyám, mint egy nyúl:S Naponta 4-5-6 alkalommal sok pici bogyót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!