Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Megtámadott a kutyám de miért ?

Megtámadott a kutyám de miért ?

Figyelt kérdés

Megharapta az orromat amikor meg akartam puszilni tegnap elég csúnyán majd helyre jön amúgy de én ezt nem tudom hova tenni.

Rengeteg fórumot olvastam hogy mi lehet a baj. Soha nem volt bántva sőt velem aludt az ágyban eddig és gyakorlatilag mindent megkapott.

Eddig is volt vele az a baj hogy az én szobámban rajtam kívül senkit nem engedett be (ez jelenleg is így van)

Én órákon át simogatom egy nap mert ő igényelte..egesznap beszélgetek vele stb

És egyik fórumon olvastam hogy ez szeretet hiány miatt is van..én ezt a kutyát teljes szívemből szeretem

Ott van a terület féltés, hogy valami fájdalma van és hogy kamaszodik úgymond komolyodik.

Fájdalma nem hiszem hogy van mert bárhol érintem meg fogja magát és arrébb megy nem engedi hogy simogassam (ilyen sem volt még soha) sőt ő jött mindig oda hozzám.

Valamint megjegyezném hogy nem szereti a fű (marihuána szagát) és pár cigit elszívtam ami még probléma lehet.

De akkor sem értem mivan. Még egy dolog van hogy amúgy egyedül nőtt itt fel nálam..direkt ezért vittem kutya suliba (de nem szerette) ha vannak kutyák igazából őket sem nagyon szereti.

Meg most 4 napja nem vittem el sétálni. Egyszóval ezek közül tényleg nem tudom mi lehet a probléma de nagyon elszomorító a helyzet..valaki tudja mi lehet a baj?

tegnapelőtt 23:16
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
92%
"mi lehet a baj?" Hmmm. Jo hir! A kutyával semmi!
tegnap 00:45
 12/30 anonim ***** válasza:
96%

"valaki tudja mi lehet a baj?"

Kb minden egyben. Séta, azaz inger hiánya, túlzott tutujgatás, ami azt eredményezi, hogy ő a főnök, jelek figyelembe nem vétele, mivel megkapott, arra sem figyeltél, mikortól nem tetszett neki a viselkedésed, fűszag, ami alapból idegesíti, zavarja. Kistestű kutyánál az a gond, hogy nem veszik komolyan az emberek, mikor a kutya agresszívan reagál, akkor döbbennek rá, hogy valami nem oké (vagy akkor se). Ami alap, hogy komolyan kéne venni a kutya határait, nem az arcába mászni, nem idegelni szagokkal és vinni napi többször sétálni. Vedd komolyan bakker, attól hogy kicsi tacsi, még kutya!

tegnap 00:51
 13/30 anonim ***** válasza:
50%
Sikerült megfordítanod a rossz neveléssel a hierarchiát: nem Te vagy a gazda, hanem Ő a Te gazdád, ő a falkavezér.
tegnap 01:52
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

1. meg kell nevelni a kutyát, és akkor nem fog harapni

2. nem kell a pofája felé küzelíteni, nyúlkálni, mert veszélyhelyzetnek érzékeli és támadhat

Ennyi ésszel ne tarts állatot.

tegnap 08:12
 15/30 anonim ***** válasza:
86%

Én ismertem pár tacskót, akik oda-oda kaptak a gazdinak. Főleg ha védték a kaját, vagy feszélyezve érezték magukat.

Egy kutyát vagy bármi más állatot csak akkor puszilgatunk, hajolunk közel, ha ő kezdeményezi!

tegnap 08:51
 16/30 anonim ***** válasza:
86%

A tacskó pont egy baromira makacs, öntörvényű kutya, aki igyekszik főnök lenni. Ráadásul azt írtad, kamaszodik, amikor pláne tesztelgetik a határokat.

Én a helyedben mihamarabb kutyaiskolába vinném

tegnap 08:55
 17/30 anonim ***** válasza:
86%
De utálom a drogosokat, azokat meg még jobban akiknek fogalmuk nincs az állattartásról.
tegnap 08:55
 18/30 anonim ***** válasza:
86%

#16 vagyok, írtad hogy vitted, de kéne még egy kör. És/vagy egy jó tréner.

Ha nem szereti, így járt. Ott főleg neked kell odafigyelni, téged tanítanak elsősorban

tegnap 08:56
 19/30 anonim ***** válasza:
87%
4 napja nem sétált, aztán füves pofával összelehelted...örülj, hogy megúsztad ennyivel
tegnap 08:56
 20/30 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon sok hiba van. Mi az, hogy egy kutya nem enged be senkit a szobádba?

Az én szobámba az jön be, akit én beengedek. A kutyám véleménye nem releváns - ha neki nem szimpi, akkor menjen máshova, de nem ő diktál. Nehogy már tőle kelljen engedélyt kérni.

tegnap 09:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!