Volt már amikor a kutyád védett meg? Létszi írjatok történeteket.
nekem goldenem van és szerintem minden kutya véd.igaz még nálam nem kellett bavatkozni a kutyinak.
neketek már volt olyan?
A golden az nem fog téged megvédeni az biztos.
:)(:
13:54-es! Mond a kutyádnak,hogy távolról imádom! :)
25/N
Nekem egy keverék kan kutyám van (németjuhász és agár keverék) és most ősszel leengedtem a kertbe, jött velem szétnézni, elcsámborgott, és én csak egy nagy ugatásra lettem figyelmes, és akkor vettem észre, hogy egy nagytestű, fehér szőrű kutya szalad felém, és erre szinte a semmiből előkerült a kutyám és mire odaért volna a másik, addigra utánaszaladt, ugatta, (soha nem láttam még a saját kutyámat vicsorgó, ennyire agresszíven ugatónak) és elüldözte a fehér kutyát.
Utána visszajött hozzám, én meg még a sokktól és a döbbenettől nem tértem magamhoz, mert nem sokon múlt, hogy elkapjon a fehér kutya...
Amikor feleszméltem összevissza ölelgettem a kutyusomat, és sírtam attól az érzéstől, hogy ő védett meg!
Tv-ben már többször láttam ilyet, hogy a kutya megvédi a gazdáját, de soha nem gondoltam volna, hogy egyszer az én kutyám is megteszi ugyanezt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!