Napi egyszer, vagy kétszer etessek?
Az én kutyáim egész nap elvoltak nyugisan, kivéve, etetés után - akkor nagyon belelendültek a dologba. Úgyhogy én is bezárom őket éjszakára (többek között ezért is), bezáráskor kapnak egy adagot, kiengedés előtt is egy órával, és a harmadikat a kettő között szoktam, bármilyen foglalkozás előtt, ami eltereli a figyelmüket a játéktól és a nagyobb mozgásoktól.
De egyébként nem arra gondoltam, hogy oszdd el a 24 órát 3 egyenlő részre, és úgy kapja meg az ételt, hanem hogy egyszerre ne kerüljön túl sok adag a gyomrába. Azért miután hazaérsz, csak van 3 órád lefekvésig? Mert akkor kaphatna egy adagot akkor, amikor megérkezel, és egyet akkor, amikor már lefekvéshez készülődnél. Így is sokkal jobb.
Vagy esetleg nem tudjátok megbeszélni valamely szomszéddal, hogy ugorjon át hozzátok? Bár nem tudom, milyen környéken élsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!