Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tudnék tenni ebben az...

Mit tudnék tenni ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A problémám a következő.

Van egy kutyám, aki közepes testű, úgy került hozzám, hogy édesapám elhunyt, így ő maradt nekem tőle.

A szülőiháznál van, ami kertes, de nekem elkellett költözöm otthonról és nem hozhattam magammal a panelba.

Van egy testvérem, aki nem szereti a kutyámat, de alapból képtelen állatokról gondoskodni, és egyáltalán nem érdekli az, hogy az allat egy kicsit is jól érezze magát.

Miután elkoltoztem édesanyám foglalkozik vele, de a testvérem agressziója miatt mindig bekell engedni a lakásba, de egyébként sosem volt benti kutya.

A kutya rendesen fél kimenni az udvarra mert a testverem volt hogy bántotta, és ugye emiatt sokszor bepisil a lakásba, annyira sajnálom, nem az ő hibája. Sajnos édesanyám sem tud mit tenni, idős és testvérem konkrétan szarik erre, hogy amúgy ezt a helyzetet ő csinálta.

Heti többször jártam korábban, takarítani, segíteni, játszani a kutyával, miutan elkoltoztem, de jelenleg terhes vagyok és olyan az állapotom, hogy, nem tudok menni heti rendszerességgel, és ugye emiatt rosszabb is lett a helyzet.

Elfogunk költözni pár éven belül kertes házba, ahova vinni fogjuk a kutyát is, de addig nem tudom mit tudnék tenni, hogy ez a benti pisilés megoldodjon.

A testvérem lelketlensege miatt nem szeretném elaltatni vagy bármi hasonló, nagyon szeretem őt , legszívesebben elhoznám, de még nem lehet.

ma 00:44
 1/1 Szabi15 válasza:
Most hirtelen csak az jutott eszembe, hogy vehetnél kutyapelust. Mert akkor legalább annyit nyersz, hogy egy helyre pisil mindig. Ha emiatt van amit mondasz máshogy nagyon ezt addig nem lehet szerintem.
ma 03:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!