Mit tudnék tenni ebben az esetben?
A problémám a következő.
Van egy kutyám, aki közepes testű, úgy került hozzám, hogy édesapám elhunyt, így ő maradt nekem tőle.
A szülőiháznál van, ami kertes, de nekem elkellett költözöm otthonról és nem hozhattam magammal a panelba.
Van egy testvérem, aki nem szereti a kutyámat, de alapból képtelen állatokról gondoskodni, és egyáltalán nem érdekli az, hogy az allat egy kicsit is jól érezze magát.
Miután elkoltoztem édesanyám foglalkozik vele, de a testvérem agressziója miatt mindig bekell engedni a lakásba, de egyébként sosem volt benti kutya.
A kutya rendesen fél kimenni az udvarra mert a testverem volt hogy bántotta, és ugye emiatt sokszor bepisil a lakásba, annyira sajnálom, nem az ő hibája. Sajnos édesanyám sem tud mit tenni, idős és testvérem konkrétan szarik erre, hogy amúgy ezt a helyzetet ő csinálta.
Heti többször jártam korábban, takarítani, segíteni, játszani a kutyával, miutan elkoltoztem, de jelenleg terhes vagyok és olyan az állapotom, hogy, nem tudok menni heti rendszerességgel, és ugye emiatt rosszabb is lett a helyzet.
Elfogunk költözni pár éven belül kertes házba, ahova vinni fogjuk a kutyát is, de addig nem tudom mit tudnék tenni, hogy ez a benti pisilés megoldodjon.
A testvérem lelketlensege miatt nem szeretném elaltatni vagy bármi hasonló, nagyon szeretem őt , legszívesebben elhoznám, de még nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!