Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Neveletlen kutyával lehet még...

Neveletlen kutyával lehet még kezdeni valamit, kutya iskola nélkül?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Meghalt a nagyapám és volt egy négy éves vizsla kutyája, habár a papának jó társa volt de nem egy jól szocializált kutya. Ketten éltek papanál, és hát túl sok mindenkivel nem találkoztak. A szüleim átmenetileg elhozták nálunk de szeretnék menhelyre vinni ha lecsengett a temetés. Én nagyon megszerettem ezt a kutyát,és hát a papám biztosan nem akarta volna, hogy menhelyre kerüljön. Nem számítottunk rá,hogy meghal mert nem volt semmi halálos betegsége. Szeretném ha nálunk maradna de kertes a házunk és mindenkivel elég agresszív aki idegen és akárcsak a kapu előtt is elmegy. A szüleim nem fogják kutyasuliba vinni, mindketten dolgoznak illetve anyámnak most erre nincs energiája se,hallani sem akar semmiről most és hozzánk ahogy néztem a legközelebbi is 80 km. Anyám nem akarja megtartani mert mióta nálunk van a vizsla ha bárki jött eszeveszetten ugatott, miután nagy nehezen be jön bárki utána már viszi neki a papucsot stb de előtte megvan zavarodva.. Nekem még nincs jogosítványom, a szüleim nem fogják elhordani és nem is várom el tőlük de valamit szeretnék tenni,hogy a kutya tudjon viselkedni és ne kerüljön menhelyre. Ha annyit elérnék,hogy nem a kapun kívülieket nem ugatná, támadná belülről az is jó lenne. Tudna valaki segíteni tanácsokkal? 16 éves vagyok.

dec. 14. 14:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
46%
Nincsenek már telek, 9-es.
dec. 17. 13:30
 12/12 anonim ***** válasza:
31%
A vizsla nyáron sem kinti kutya. És de, vannak telek. Lehet nem -20 fokok, de egy rövidszőrű, aljszőr nélküli kutyának a -5 és +5 fok sem való!
dec. 18. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!