Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honan tudom hogy a kutyám xxl...

Honan tudom hogy a kutyám xxl pitbull?

Figyelt kérdés
dec. 13. 10:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Már megint te? :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__12882654-van..

A kutyád nem XXL pitbull. Egy bull típusú keverék a kutyád.

Szerinted eleve ha a szüleinek (tényleg) van törzykönyve, amiben staffordshire terrier áll, akkor két (állítólag) x fajtájú kutyából hogy jönne ki egy Y? Szerinted, ha összeöntesz 2 pohár kólát, abból lesz egy Fanta?

Amúgy a kutyád kissé túlsúlyos, nem tudom, mivel eteted, de próbálj egy minőségi tápból az ajánlott adagot adni neki, illetve többet mozgatni.

dec. 13. 11:14
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Az oltási könyvet is keveri a törzskönyvvel, szerintem ez alapján nem sokat várhatunk. :D

dec. 13. 11:16
 13/27 A kérdező kommentje:
nem vettem sehonan ,hanem tesoimnak volt 2 kutyája egy fiu meg egy lány mind 2 tőrzskönyves azoktol van a kutyám be oltatam 4 szer csak törzskönyvet nem csináltatam de már most 4 honaposan nagyobb mint az apja
dec. 13. 11:17
 14/27 A kérdező kommentje:
de az apjának az apja xxl volt
dec. 13. 11:18
 15/27 anonim ***** válasza:
78%

Aha, csak épp ez nem így működik.

dec. 13. 11:35
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Torzskonyv kozelebe te a budos eletben nem fogsz kerulni a keverek kutyaddal, szoval ezt a reszet ne is eroltesd szerintem 🤣🤣
dec. 13. 11:52
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs törzskönyv akkor keverék. Teljesen mindegy, hogy van-e a szüleinek törzskönyve. Ha neki nincs, akkor csak fajta jellegű keverék.
dec. 13. 11:56
 18/27 anonim ***** válasza:
90%

Masok sulyos szazezrekert vesznek fajtatiszta kutyat, a megfelelo tenyesztotol, hosszu honapokat varnak ra, keszulnek, akar a fel orszagot atutazzak vagy epp kulfoldre mennek, csakhogy olyan kutyajuk legyen, akit elkepzeltek.

Te meg a putris c-type kutyaddal akarsz torzskonyvhoz jutni.

Hahaha.

Azt mar elintezted, hogy a rovidszoru KOLYOK kutyad ne kint legyen lancon a hidegben? Hiszen alapvetoen nem egy kinti fajta. Ennyi se megy; mit akarsz meg?

dec. 13. 11:57
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ki az a cigány gádzsó aki a képen van a falon?
dec. 13. 12:20
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
... és egy újabb cigány, aki láncon tartja kikötve a kutyáját.
dec. 13. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!