Honan tudom hogy a kutyám xxl pitbull?
Már megint te? :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__12882654-van..
A kutyád nem XXL pitbull. Egy bull típusú keverék a kutyád.
Szerinted eleve ha a szüleinek (tényleg) van törzykönyve, amiben staffordshire terrier áll, akkor két (állítólag) x fajtájú kutyából hogy jönne ki egy Y? Szerinted, ha összeöntesz 2 pohár kólát, abból lesz egy Fanta?
Amúgy a kutyád kissé túlsúlyos, nem tudom, mivel eteted, de próbálj egy minőségi tápból az ajánlott adagot adni neki, illetve többet mozgatni.
Az oltási könyvet is keveri a törzskönyvvel, szerintem ez alapján nem sokat várhatunk. :D
Aha, csak épp ez nem így működik.
Masok sulyos szazezrekert vesznek fajtatiszta kutyat, a megfelelo tenyesztotol, hosszu honapokat varnak ra, keszulnek, akar a fel orszagot atutazzak vagy epp kulfoldre mennek, csakhogy olyan kutyajuk legyen, akit elkepzeltek.
Te meg a putris c-type kutyaddal akarsz torzskonyvhoz jutni.
Hahaha.
Azt mar elintezted, hogy a rovidszoru KOLYOK kutyad ne kint legyen lancon a hidegben? Hiszen alapvetoen nem egy kinti fajta. Ennyi se megy; mit akarsz meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!