Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2.2 éves kutya most kezdet el...

2.2 éves kutya most kezdet el először tüzelni. Ha korábban is lett volna eme jelenség akkor a fiú társai megérezték volna. Mennyire normális ez?

Figyelt kérdés
dec. 10. 13:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
24%
Ezek a válaszolók komolyan olyanok már lassan mint az állataik... Provokálják őket ők meg csattogtatják a fogaikat és morognak😂😂😂😂
dec. 10. 16:24
 12/19 anonim ***** válasza:
76%
#11 Ha tudnád, sokan milyen körülmények között tartanak kutyát, szerintem te is elhinnéd! Sajnos az ilyen nem kamu...
dec. 10. 17:14
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

"Tuti ennek egy kutyája sincsen, csak élvezi, hogy provokál, és 30-40 felháborodott választ kap a a hülye kérdéseire."

vagy ez, vagy simán értelmi sérült.

dec. 10. 19:11
 14/19 anonim ***** válasza:
26%
Meg egyáltalán mi az,hogy 2.2 éves?
dec. 10. 19:19
 15/19 A kérdező kommentje:
26 hónapos ha nem érteni a kérdést.
dec. 10. 19:20
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Mégha nem is kami azt hiszitek a fotelből állatvédők lesztek ha itt fröcsögtök?

Engem nem érdekel ki hogyan tartja az háziállatát ameddig pörköltet eszek és támogatom ezzel a nagyüzemi állattartást aminél szarabbul nem nagyon lehet állatot tartani.

Kegyetlen? Legalább nem képmutató mint a modern társadalmunk ami másra sem épül mint az állszentségre és a képmutatásra.

dec. 11. 06:55
 17/19 anonim ***** válasza:
63%
Csak egy provokatív troll vagy, kutya nélkül, olyan, aki imádja hergelni az embereket.
dec. 11. 08:10
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
*kezdett, múlt idő jele 2t
dec. 11. 11:43
 19/19 A kérdező kommentje:

17-s.

Ha ezt az írásodat nekem szántad,mert én vagyok a kérdező akkor nagyot tévedsz.

Ha kell elküldöm privátban a kutyáim képét.

Pont hogy nem olyan típus vagyok kinek az a célja hogy basztassam a másikat,illetve mindig igazat mondok,írok.

dec. 11. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!