Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan kutya amelyik...

Van olyan kutya amelyik nagyon ragaszkodik a gazdijához?

Figyelt kérdés

Olyan amelyik nem fut el tőle hanem nagyon figyeli a gazdi minden egyes mozzanatát? Úgymond védi is , és ez veleszületett nem pedig tanított? Gondolok itt , masztifokra, rottweilerekre, dogokra, más hasonló méretű kutyákra.

Nekem a golden retriever ha kimegyek vele az utcára minden érdekli csak én nem..engem le..ar..

Az udvaron is van hogy oda sem jön hozzám.. pedig szeretem , tanítom..

#Gazdihoz ragaszkodó kutyák, a gazdi a mindene, elnem mozdulna mellőle,
tegnap 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:
25%
Ilyen nincs, hacsak nem egy farkas kölyökként reinkarnálódsz a következő életedben.
tegnap 20:24
 2/4 anonim ***** válasza:
86%

Hát öcsém, nem ártott volna kicsit tájékozódni mielőtt kutyatartásra adod a fejed.

"Olyan amelyik nem fut el tőle hanem nagyon figyeli a gazdi minden egyes mozzanatát?"

Ha kiviszel egy kutyát sétálni persze hogy érdekelni fogja külvilág, a szagok, a zajok. Meg lehet tanítani hogy szigorúan láb mellett, minden mozzanatodra figyelve, utasításra készen sétáljon, de ehhez komoly tanítás kell.

Ez nem veleszületett tulajdonság, de valamelyik jobb az ilyen feladatokra, elsősorban az emberrel dolgozó munkakutyák, németjuhász, border collie, belga juhász, ÉS a golden retriever is egy kifejezetten tanításra fogékony kutya, most le ne cseréld egy másikra emiatt :D Ismétlem, amit te akarsz azzal egyik kutya sem születik.

"Úgymond védi is , és ez veleszületett nem pedig tanított?"

Igaz hogy a golden retriever az őrző-védő kutyák szöges ellentéte, de semmilyen kutya nem fogja végignézni ha agyonverik a gazdáját.

tegnap 20:36
 3/4 anonim ***** válasza:
40%

Mudiknál láttam csak ilyet, csak ők meg kisebbek. Szerintem nagyobb testűben nincs ilyen, max véletlenszerűen egy-egy egyed.

Van egy keverékem, aki nagyjából az egy méteres körzetemben van, de sokat kellett vele dolgoznom azon, hogy ne lőjön ki mellőlem, ha valami történés van és gyárilag mindent és mindenkit zavarna el, amin szintén sokat dolgoztam, hogy ezt átírjam, mert már egy falusi környezetben sem poén...

Kívülállóként sem poén amúgy, hogy vádlin csíp egy mudi, mert a saját táskádból vetted volna ki a vizet, ami pont az asztalon volt a kedves mudi gazdájának a táskája mellett...

Vegyél inkább önvédelmi tárgyakat, ha félsz, így, hogy az ingerszegény udvarodon nem tudod behívni a kutyádat, inkább ne vállalj "harcértékkel" bíró másik kutyát, mert a végén ti lesztek a veszélyforrás az utcán.

tegnap 20:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Hozzám eddig minden kutya ragaszkodott...

Nem fajta függvénye

tegnap 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!