Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehetett a baj?

Mi lehetett a baj?

Figyelt kérdés
A kutyuskamnak, szivbillentyut allapitottak meg es kezeltuk, igaz az orvos csak tabletatt gyógyszert, irt fel Neki, volt meg szîvfergessege az akezeles is már alakuloban volt gyogyszeres kezeles volt etvagy, mar kezdett abból kijönni.Naprol napra kezdett visszaterni a kis enje,de meg a kihoges nem mult.Az egyik nap meg setalatunk jol a szokasos menetben. Este meg vacsirat is megette. Masnao reggel mar a szivgyigyszeret nem akarta megenni. Olyan mozdulatnak tunt. (egyből beszokta venni). Masnap reggel nem igazan mizgott. Es tobbszori probalkizasra sem. Es utana par percre mizdulatlanul fekudt es hab vilt a szajaban. Mi lehetett a baj valamit megnyalhatott?

dec. 4. 19:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, részvétem!

Ha jól értettem, akkor meghalt?

Biztosan a betegségével összefüggő szövődmény miatt történt.

(mennyi idős volt?)

dec. 5. 09:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát itt senki sem orvos, szóval nem lehet megállapítani. Ebből, amit leírtál, én arra következtetek, hogy a szíve miatt lehetett. De nem vagyok állatorvos. Talán másnap vissza kellett volna vinned az orvoshoz, mikor nem akarta bevenni a gyógyszert. Kitudja.
dec. 5. 10:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Utólag szidni lehet, de az már nem segít. Sajnos lehet hogy ezt még állatorvos is csak boncolással tudná megállapítani, azon belül is pontos információt egy patológus tud adni. De kérdés, hogy milyen szinten vagy kíváncsi. Mert a sima állatorvos akár megmondhatja, hogy melyik szervével volt a probléma a tünetek, de ha tudom is én te kíváncsi vagy hogy genetikai betegség okozta-e, mert vissza akarsz jelezni a tenyésztőnek, vagy épp ő kérte hogy derítsd ki, akkor a patológus fogja tudni neked megmondani.
dec. 5. 11:04
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos hirtelen tortent nem tudtam visszavinno, mert az orvosa sem fel sem vette a telefont.
dec. 5. 11:23
 5/8 A kérdező kommentje:

Mert itt az okdallal azert is irtam ki, higy segitseg nyujtas mas emeberek szamara pl

Mert hihetetelenek is tunt egyilnap meg jobban van masik map mar he sem veszi a gyogyszeret. Es nem volt elozmenye nem evett meg semmit nem. Lattam

dec. 5. 11:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Kérdező nagyon igazad van! Jó hogy elindítottad!

Még egyszer szeretném a mélységes részvétemet küldeni!

Érintett vagyok!!!!!!!!

Ezért is kérdeztem, hogy mennyi idős volt esetleg milyen fajta?

Nyilván, mivel a szívférgesség bizonyított volt, ezért amiatt történhetett. Vagy konkrétan a férgek miatt vagy a szívbetegség váratlanul súlyosra fordult.

A hab jelenléte a fuldoklásra, oxigénhiányra utal az utolsó pillanatokban.

Talán ennél többet nem is kell tudni.

Esetleg ha olyat láttál hogy kékeslila a szája, ínye, akkor egyértelmű hogy utóbbi volt az ok. (oxigénhiány)

Ha volna hozzá lelkierőm, megoszthatnál minél több tapasztalatot.

dec. 5. 11:42
 7/8 anonim ***** válasza:
56%

Ha neked lenne lelkierőd megosztani amit csak tudsz.

Más tulajdonosok számára.

Mert ebben a témában nem igazán találtam infót, fél éve jött "derült égből", a semmiből a betegség.

dec. 5. 11:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Furon 40, Spiron 50 napi fél tabletta mindkettőből és vérnyomásmcsökkentő, ez a 6 kilós kutyám napi gyógyszere. (első vagyok)
dec. 5. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!