Milyen kutyafajták az érdemes lakásban tartani ?
Figyelt kérdés
dec. 3. 07:53
11/19 anonim válasza:
Az megint más ha van egy nagyobb kerted és ugy van a házba,nekem bordeaux i dog kutyáim voltak akik igazából "szobakutyák" voltak amig elbírtam és tudtam a lépcsőn cipelni addig áthoztam a panelba is, viszont ahogy nagyobb lett esélytelen volt mert nem bírtam el..az is más ha földszinten laksz aminek nagyon kicsi az esélye.számomra maga a lépcsőzés amit nem hagyok a kutyáknak mert nem tesz jót nekik,így panelba csak akkora amit megbírok és letudom meg feltudom cipelni a 3. ról..
12/19 A kérdező kommentje:
Egyéni vállakozó vagyok van időm a kutyára 150m2 lakásban élek kertes ház szóval nem kicsi a lakás nincs gyerek egymagam élek más háziállatom nincs régebben volt (kaméleon ) olyan kutyafajta kéne ami könnyen/ jól tanítható akár kutyaiskolában is hordhatom
dec. 6. 00:22
13/19 anonim válasza:
A yorki nagyon okos és igényli az oktatást gyorsan tanul,de még mindig nem írtad le pontosan mire kell..Mert minden kutya más tulajdonságokkal bír..Yorkinak sok idő kell szereti ha foglalkoznak vele..Viszont kicsi sok helyen elfér..De nem hagyhatod ott napokra mert megbolondul..Úgy kell gondozni mint egy csecsemőt..Egy kaukázuos meg oriási nagy a szőre...És erős kéz kell hozzá..Nem olyan cuki ha felugrik rád játékból..Nehezebben tanítható de ott hagyahtod gond nélkül..Nem időigényes bár azért szocializálni őt is kell..Minden kutya hordható kutyaiskolába..A kisebb fajták gyorsan tanulnak redkívül okosak.A border coli , a labrador retriver igen intelligensek,,Nagyon sok időt igényelnek.Vannak vadászkutyák őket nem javaslom mert időigényesek sokat kell sportolni velük..És hatalmas a tér igényük..Szóval nagyon nehéz így neked segíteni..
14/19 anonim válasza:
A dándog lehet hogy látszólag lusta fajta de ölebnek lett tenéysztve ami azt jelenti mint a filmekben hogy az a benga állatja,,?:) az öledbe ül a kis 50 kg .val..És ő sem egy igyénytelen fajta a pásztor kutyákkal a elgkönnyebb talán border coli
15/19 anonim válasza:
kis vagy nagy méretre gondoltál? kicsik közül a bichon havanese,nagyba nekem a cane corso,bordeaux i dog,bull-angol masztiff.ausztrál juhász,malinois ha nagyon van időd:D
16/19 anonim válasza:
amerikába amugy közel minden kutya lakás kutya, belső kennelel.nekem sem házörzönek kellett, meg az miatt mert félek és kellene megerősítés hogy ott van mellettem egy nagyobb molosszusz
17/19 anonim válasza:
Igen az hogy mennyi időt tudssz rászánni szerintem az a legfontosabb szempont.De szerintem sokan nem is gondolják hogy egy kutya bizony mindenképpen időigényes..És olyan mint egy örök gyerek..Ha valódi társat akarsz akkor érdemesw ebbe bele vágni..
18/19 anonim válasza:
Mert nem csak kutyaiskolába kell elvinni hanem orvoshoz adott esetben kutyakuzmetikushoz nem pusztán a szépsége miatt hanem alapvető higéniqi okokból..Sok mindent mge is lehet tanulni de pl bűzmirigy kinyomst nem vállalok..:) Sétálni kutyk közé hogy szocializoldjon emberkkel kapcsolatot építeni..Figyelni az étkezését mert bizony nem mindegy mit eszik.Ha rosszul eteted az állatorvos fog sokba kerülni illetve nyomorűságos lesz az élete melletted..És még száz dolog..
19/19 anonim válasza:
nem is értem sokan hogy tudnak gyereket nevelni ha még egy kutyát se tudnánk elképzelni..azért ez így már túl van tolva.és jó esetbe orvoshoz évi 1 szer megy majd, a kölyök kortol eltekintve.figyelni mit eszik?én rakom elé tudatosan ahogy tudatosan rakom magam elé is az ételt,talán ez már megugorhato egy felnőtt számára.bűzmiriggyel soha nem volt gondom,normál esetbe nincs azzal teendő..kozmetikába se hetente megy az ember ha megy is amugyis ott hagyja..:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!