A schnauzerek.A törpe nem tetszik,nekem só-bors közepem van, ami azt illeti, kettő is,de élek-halok a fekete óriásokért.Gyönyörűek, elragadó természettel.
Egy afgán agarat is szívesen pátyolgatnék, odavagyok értük.
Van még a rövidszőrű, vérbeli,fekete-cser tacskóm.Hihetetlenül nagyszerű tulajdonságokkal.
Minden kutyát szeretek, de a kedvenceim a hosszúszőrű fajták.
2012. aug. 23. 09:51
42/55 anonim válasza:
én szerintem a legjobb és legtanulékonyabb kutya a Golden retriever a gyerekeket nagyon szereti de nem házőrző kutya. Az ausztrál juhász kutyában az a baj, hogy ha nincs terelni valója (állat,pl:.juh) akkor a gyerekeket fogja terelni, a husky nagyon gyönyörű kutya de nagyon makacs. A német juhász tanulékony, de az inkább igazi házőrző meg az inkább rendőr kutya. Nekem a golden és a beagle tetszik,ez a két kutya nagyon okos, csak ezeket vadász kutyáknak tenyésztették. De amúgy meg nagyon szeretik az embereket és ha meg van nekik tanítva hogy mit szabad és mit nem, akkor nem lesz vele semmi bajod.
2012. aug. 23. 20:57
43/55 anonim válasza:
4 kedvencem van: skót juhász (volt régen ilyenünk), husky (gyönyörű szép), német dog (szintúgy gyönyörű), leonbergi (ismerem a fajtát)
Viszont most egy terrier-vizsla mixünk van, imádni való. Még szeretem ezeket a fajtákat (mert ismerek egyet-egyet, nyilván azért szerettem meg a fajtát: Közép uszkár, Berni pásztor, Puli, Rottweiler, Labrador, Staffordshire terrier:)
2012. szept. 5. 12:35
44/55 anonim válasza:
Német juhász, Bullterrier
2012. szept. 5. 12:43
45/55 anonim válasza:
Kaukázusi juhász,kuvasz,tibeti masztif,kangal
Amerikai stafford és pitbull
Nekem ôk tetszenek a legjobban:)
2012. szept. 5. 13:23
46/55 anonim válasza:
Magyar vizsla csak is ő !!!!
2012. szept. 5. 15:24
47/55 anonim válasza:
Puli.Az enyém az életét adná értem!
2012. okt. 14. 14:49
48/55 anonim válasza:
Szerintem az aussie.
2012. okt. 14. 20:46
49/55 anonim válasza:
Nekem egy kicsi keverék kutyám van, Néhány hónapos, még a fogát sem váltotta. Augusztusban vettem egy hajléktalan fószertől az utcán, 1500 forintért, 70 dekásan, bolhásan, betegen, teli férgekkel. Nekem ő a legszebb.. Egészséges, 3 kg és rosszcsont. Nem cserélném el egyetlen tenyésztett állatra sem.
2012. okt. 15. 16:00
50/55 anonim válasza:
A beagle és a németjuhász és az a kínai kopasz, amelyik szőrös:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!