Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Taxizott már valaki kutyával?...

Taxizott már valaki kutyával? Melyik társaságnál?

Figyelt kérdés
Budapesten kívüli menhelyről szeretnénk kutyát örökbefogadni és Budapestre hazahozni, de 2 órás lenne az út és ebből 1 óra buszozás. Szerintem az örökbefogadott kutya nehezen viselné (érthető módon). Kocsink sajnos nincs. Ahogy látom vannak állatbarát taxik is.
ma 17:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A Főtaxinál lehet kutyás taxit kérni előrendeléssel.
ma 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az Oszkár telekocsi szállít országosan, nagyon jók róla a vélemények
ma 17:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
City taxival voltam én, de nem ilyen hosszú út volt, kb 40perces, semmi baj nem volt, telefonon kértem külön, hogy olyan taxi jöjjön akinek a kocsijában tudok állatot rakni, többször voltam már így, egyik sofőr sem szólt érte, volt olyan aki nem szólt az egész úton végig, volt olyan aki végig kérdezősködött a kutyáról, hogy hova viszem, miért, mert hogy neki is van otthon kutyája és így elég kutya barát volt, volt aki pár szót szólt, megsimogatta a kutyát aztán ennyi
ma 17:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nem értek hozzá, de az nem gond hogy Bp-n kívüli az induló cím? Vagy nincs olyan hogy csak Budapesten belül szállítanak?
ma 17:47
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Vállalnak településhatáron túli fuvart is, de az jó drága lesz, többtízezer forint. Még ki is kell oda mennie a kocsinak, gondolom, azt is felszámolják. Jogsi nincs? Mert akkor bérelni is lehet autót.
ma 18:24
 6/7 anonim ***** válasza:
ahol örökbe fogadsz, ott nem foglalkoznak ingyen kiszállítással? én Székesfehérváron lakom, itt van ilyen ezért kérdezem hátha nálad is
ma 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Inkább kérj meg egy barátot, vagy ismerőst, mert a taxi nagyon drága lesz.

Fiamért akartam küldeni egy taxit kb 50 km re, azt mondta, kb hatvanezer, felét utaljam előre. Tőbbet is kérdeztem, hasonló eredménnyel.

Inkább kocsiba ültem betegen.

Kutyussal sok boldogságot nektek!

ma 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!