Hogy lehet a 40 kilós kutyám nagyobbakat kakil meg többször mint én 65 kilósan?
Egyrészt egy csomó emberi kaja van ami nem egészséges, sőt kifejezetten káros a kutyának. Szóval nem kellene a sajatoddal etetni.
Másrészt alapvető nevelési szabály hogy nem potyogtatunk le kaját az asztalról a kutyának.
Harmadrészt ha kap tápot is és emberi kaját is akkor valószínűleg túleteted.
Negyedreszt mégis mi az a minőségi táp? Miért nem árulod el? A pedigree nem az, csak mondom..
Jaj ne legyetek már ennyire álszentek vagy sznobok.
Azért a royal nem egy pedigree kategória. Egy erős közepes táp. Persze van ennél jobb, de ez nem azt jelenti hogy egy hulladék és azért nem tudom nyitott szemmel jártok e de ma Magyarországon nem sokan vannak akik megengedhetik maguknak hogy prémium minőségű táppal vagy tisztán barffal etessenek egy nagytestű kutyát.
És egyébként kérdező, ami az egyik kutyának beválik az nem biztos hogy a másiknak is. Lehet hogy a te kutyadnak sok a széklete a royaltol, egy másiknak nem és fordítva.
De én inkább a lepottyanó falatokat tartom felelősnek. Először azt iktasd ki és ha továbbra is fennáll a helyzet akkor válts tápot.
15 Hogy lehet ilyen marhaságot leírni? És most képzelj ide még egy orbitálisan nagy szemforgatást.
Milyen álszentség, milyen sznobság? Felétek a tájékozottság, vagy a dolgoknak való utánajárás az?
A Royal Canin úgy, mint sok olcsó táp, nagyon nagy részben tartalmaz gabonát, ami nem hasznosul egy kutyánál, ellenben jóval nagyobb a gyártó nyeresége, és megteheti, hogy szart ad el, mert már van neve. Minél magasabb hústartalmú egy táp, annál több hasznosul belőle, annál kisebb lesz a végtermék. És de ilyen erővel adhatod a pedigrét is, csak sokkal több marad a zsebedben, mert a royal a minőséghez képest nagyon durván túlárazott.
Nem a lehulló falatoktól szarik nagyot egy kutya, legalább ne írnál hülyeségeket. Vannak a royal árában sokkal jobb minőségű tápok is, csak át kell nézni a beltartalmat, aztán rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!