Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutya tudja tudatni hogy...

A kutya tudja tudatni hogy nem akar tovább élni, szenvedni?

Figyelt kérdés

Szerintetek elmegy a másvilágra amikor ő akar? Vagy etikus elaltatni?

(Tegyük fel egy beteg kutyáról van szó, akinek vannak fájdalmai is.)

ma 01:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudja veled tudatni hogy ki akar múlni. Valószínűleg nincs is ilyen gondolata egy kutyának. Max annyira tud gondolni hogy rossz ez a fájdalom és jó lenne ha elmúlna.
ma 01:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyilván sokat nyüszít, ha rossz neki. Egy normális ember ilyenkor "elaltatja" a gyógyíthatatlan vagy túl nehezen gyógyítható állatot.
ma 02:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem amikor fájdalma van valakinek, embernek is, akkor csak arra tud gondolni, hogy szűnjön meg a fájdalom. Most az, hogy "nem akar tovább élni, szenvedni"... szerintem az állatok is, most nincs olyan gondolata, hogy most kifejezetten nem akar tovább élni, de tudja hogy fáj neki, és nyilván ő is azt akarja, hogy ez megszűnjön. Csak arra tud gondolni, hogy szűnjön meg a fájdalom.

Amúgy nem, nem tudnak saját akaratukból elmenni, el kell altatni. Nekem a kutyám állapota rettentő gyorsan leromlott. A sétálásból odáig romlott 2 nap alatt, hogy végül nem tudott felkelni. Egyáltalán. Szenvedett, de nem ment el magától, el kellett altatni. Lehet még szenvedett volna órákat, de kegyetlenség lett volna megvárni azt, hogy magától menjen el, nyilván el kellett altatni, az a legkegyesebb ilyenkor.

ma 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!