Kutyának marhahúst hogy adjak?
#10 Bp mellett lakok, köszi az ajánlást, de nem. Nálunk is vannak szegények a településen, ha akarnám itt is el tudnám passzolni, de ilyet nem fogok. Épp a héten ajándékoztam el egy Samsung smart tv-t egy családnak akiknek tönkrement és nem tudtak újat venni, a gyerekek nem tudtak tv-t nézni, nekünk meg volt egy ami hónapok óta nincs bekapcsolva mert van nagy tv a nappaliban, elég az is. Mikrot is pár hete adtam egy családnak, mert vettünk beépíthetőt, az előző mikrot odaadtam egy családnak. Most vittünk a Bohócdoktorok gyűjtésére is 10 tábla csokit. Máltais ismerősnek viszek decemberben egy karton lisztet, cukrot, tésztát, kekszet, Dörmit, minden évben szoktam. Helyben egy egyesületen át meg támogatunk egy idős bácsit akiknek a befolyó pénzből vesznek minden hónapban élelmiszert.
Szóval köszönöm hogy nem normálisnak tartasz, amit tudok elosztogatok, de húst eszembe sem jutna,mert az egy dolog hogy én fagyasztom és jól tárolom, de esetleg valakinek odaadom és nem hűti rendesen, újra fagyasztja vagy akármi és bajuk lesz tőle az nekem nem pálya. Nem nézek senkit hülyének, de a hús pont olyan amivel lehet probléma..
Hát látod.
A hal amúgy nem hitvány, egészséges. Főleg folyami hal, azt eszek legtöbbet vagy tengeri.
Sertést meg nem tehetek róla, hogy szeretem :D Ha a csirkét meglátom vagy bármi tollasat rosszul vagyok, a sertéstől nem, jó kis barbacue oldalas, ha hitvány ha nem, szeretem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!