Ehet a kutya lecsót marhahússal?
Figyelt kérdés
Illetve a hagyma, fűszerezés még esetleg kérdés.2021. jún. 4. 16:33
1/10 anonim válasza:
igen én ha van maradék oda szoktam neki dni. nincs benne semmi olyan amit ne ehetne, sot..
2/10 anonim válasza:
Csak szólok, meg fogsz pusztulni pár órával késöbb, olyan büdöseket fog szellenteni a kis dràga.
3/10 anonim válasza:
Neki só nélkül főzd meg, magad adagját tálalás után sózd meg.
4/10 anonim válasza:
Ha nem zavar a cifra fosás és a bűz eregetés persze,kaphat.
5/10 anonim válasza:
Én a sajátomnak nem adnék lecsót mert tudom, hogy gyomorégést okozna neki.
6/10 anonim válasza:
Ha nem fűszerezed, sózod és kihagyod a hagymát akkor igen, ehet a kutya marhahúst :D (paprika az oké, paradicsom mértékkel).
7/10 anonim válasza:
Bármilyen emberit ehet. Eszi a gyereked is.
9/10 A kérdező kommentje:
Megette, és valóban hangosakat szellent.
2021. jún. 5. 15:59
10/10 anonim válasza:
Lecsót kutyának? Disznó talán, hogy moslékot egyen?
Kérlek szépen többet ne etesd ilyesmivel szerencsétlen állatot. A kutya érdekében, ha valóban szereted.
Adj neki marhahúst, marhacsontot, főtt csirkecombot, májat vagy csirkeszívet/zúzát. Adhatsz tejtermékeket is hébe-hóba (joghurt, sajt) és persze száraztápot, ami tápláló. De ne fűszeres dolgokkal, hagymával és kajamaradékkal etesd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!