45 kilós aktív német juhász kutyának teljesen biztonságos, könnyen felrakható nyakörv? Kérlek, hogy olyat ajánljatok, amit használtok!
Figyelt kérdés
nov. 24. 06:05
1/5 anonim válasza:
Amikor nyakörvet használtam, akkor bőrből készültet (párnázva), vastagabb kivitelben, fém karikákkal és alkatrészekkel. Ez sohasem hagyott cserben. (most már hámot használok)
2/5 anonim válasza:
Most én is a hámot javaslom.
Az én német juhász kutyám idővel olyan fegyelmezett lett, hogy nem lenne szükség már semmire, de kötelező és vészhelyzetet mindig lehet és akkor jól jön. Ezzel azt szeretném mondani, később elég lehet egy egyszerűbb nyakörv is.
4/5 anonim válasza:
Mit jelent neked az aktív?
Mikor használnád a nyakörvet?
5/5 anonim válasza:
Én sima bőr nyakörvet használtam német juhásznál, olyan párnázottat, mint az #1 írta, soha nem volt gond vele. Most jóval nagyobb kutyáim vannak, a szőrük is nagyobb, úgyhogy náluk egysoros, nagyszemű lánc fojtót használok, de nem fojtóra téve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!