Baj, ha egy 1,5 éve meglévő kutya nem szobatiszta?
Figyelt kérdés
Szüleim kutyája. Folyamatosan beszarik, most is bele léptem. Nem viszik le soha szarni. Már elegem van abból hogy folyton mosni kell a papucsomat.ma 20:39
1/10 anonim válasza:
Nekem nem baj. Neked ezek szerint igen. Viszont ha nem viszik le akkor nekik se baj. Így esélye nincs a kutyának megtanulni. Pelusra szoktatással nem próbálkoztak?
2/10 A kérdező kommentje:
Nem
ma 20:49
4/10 A kérdező kommentje:
Hogy hogyan lehetne kinevelni ezt a kutyából mert már sajnos a beszarásra lett rászoktatva. hiába viszem ki nem tanulja meg
ma 21:00
6/10 A kérdező kommentje:
Ott lakok
ma 21:07
7/10 anonim válasza:
És akkor eddig nem jutott eszedbe neked se levinni? 🤡most már nehezebb dolgod lesz
8/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én dolgozok még a szüleim nyugdíjasok (azért lakok most velük, mert gyűjtök házra, és nem hitellel akarom megvenni) és nincs sok időm levinni a kutyát, még a szüleim egésznap otthon vannak
ma 21:17
9/10 anonim válasza:
Az a baj hogy ha nem bírja ki szegény amíg dolgozol akkor hiába próbálkozol :/ én az enyémeket anno úgy tanítottam, hogy óránként kivittem
A pelusozás sem fog menni ha napközben nem tanítgatják anyudék. Nem lehetne megbeszélni velük hogy kicsit álljatok rá közösen erre a projektre?
10/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélni velük, terelik a témát.
ma 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!