Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Baj, ha egy 1,5 éve meglévő...

Baj, ha egy 1,5 éve meglévő kutya nem szobatiszta?

Figyelt kérdés
Szüleim kutyája. Folyamatosan beszarik, most is bele léptem. Nem viszik le soha szarni. Már elegem van abból hogy folyton mosni kell a papucsomat.
ma 20:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem baj. Neked ezek szerint igen. Viszont ha nem viszik le akkor nekik se baj. Így esélye nincs a kutyának megtanulni. Pelusra szoktatással nem próbálkoztak?
ma 20:48
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem
ma 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Most mi a kérdés tulajdonképpen?
ma 20:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Hogy hogyan lehetne kinevelni ezt a kutyából mert már sajnos a beszarásra lett rászoktatva. hiába viszem ki nem tanulja meg
ma 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Ott laksz velük vagy csak néha mész?
ma 21:02
 6/10 A kérdező kommentje:
Ott lakok
ma 21:07
 7/10 anonim ***** válasza:
És akkor eddig nem jutott eszedbe neked se levinni? 🤡most már nehezebb dolgod lesz
ma 21:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én dolgozok még a szüleim nyugdíjasok (azért lakok most velük, mert gyűjtök házra, és nem hitellel akarom megvenni) és nincs sok időm levinni a kutyát, még a szüleim egésznap otthon vannak
ma 21:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy ha nem bírja ki szegény amíg dolgozol akkor hiába próbálkozol :/ én az enyémeket anno úgy tanítottam, hogy óránként kivittem

A pelusozás sem fog menni ha napközben nem tanítgatják anyudék. Nem lehetne megbeszélni velük hogy kicsit álljatok rá közösen erre a projektre?

ma 21:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam beszélni velük, terelik a témát.
ma 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!