Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Allergiás kutyának valóban jó...

Allergiás kutyának valóban jó lehet a Humac?

Figyelt kérdés
Nem tudom elhinni hogy ez jó lehet elvégre csak egy vitamin kombó ásványi anyagokkal meg miegymással. Használja valaki? Mielőtt még kidobom rá a pénzt. Allergia gyógyszereket hagyjuk drága és szar .....és szteroidos kezelést sem szeretnék a kutyának.
ma 07:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha annyira allergiás lenne a kutyám, akkor mindent kipróbálnék, hátha. De alapvetően az allergént keresném és szüntetném meg.

(Nálunk ez a csirke, gabona és rizs, ezeket kajával ki tudom szűrni, de van még kontakt pollen is, ami nehezebb - ezt csak lemosással és samponnal lehet kordában tartani sajnos. Szerencsére csak nyáron van.)

ma 08:33
 2/3 A kérdező kommentje:
Az a baj nekünk most jött ki mióta bent kell lenni és akkor is inkább este mikor bebújik hozzánk a takaró alá. Ezért gondolom hogy esetleg házipor. Mikor kint van akkor egész nappal semmi baja. Nyáron is előfordul a pollenre. Igazad van egy próbát megér.
ma 09:02
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ugyan macskám van, de szintén allergiás. Mi végig jártuk az orvost, gyógyszerek, szteroid, eliminációs diéta, hippoallergén kaja tényleg mindent.. Megvettem neki a nagy csoda humacot és használtuk is 3 hónapig amíg el nem fogyott, nálunk semmit nem ért szó szerint semmit. Azóta amúgy nem szed semmilyen gyógyszert csak a speckó táp maradt meg, de még a humac előtt elhagytuk a gyógyszert és nem a humac hozta meg a hatalmas nagy áttörést. Én annyira nem javaslom
ma 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!