Hovarju kérdése:
Törpe tacskó utazása autóval?
Figyelt kérdés
Miben szállítjátok a kutyát, ami biztonságos és kényelmes a kutyának?
Zárt műanyag box, vagy valami más?
Nálam a közepes testű hámban volt bekötve a hátsó ülésen. Egy ilyen kis testű kutyát miben lehet biztonságosan szállítani?
nov. 14. 10:56
1/9 magyarul csipsz (o_o ) válasza:
A hordozható kutyaszállító ketrecre szavazok. Kényelmesen elfér benne és még akkor is hasznos, ha valami baja van a kutyának.
2/9 anonim válasza:
Nekünk volt egy külön ülés, amibe be lehetett kötni hámmal. Viszont nagy forgalomban félt és ugrálni próbált, azóta zárt hordozóboxban utazik, ez biztonságosabb is és jobban is szereti.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Műanyag merev doboz legyen, vagy az a táska szerű szövet box?
nov. 14. 13:03
4/9 anonim válasza:
Próbáld ki, melyikben érzi komfortosabban magát. Bemész egy állatkereskedésbe és biztosan megengedik, hogy kipróbáld. Én is így választotttam a hordozóboxot. Rögtön leült benne.
5/9 anonim válasza:
Nekünk merev műanyag van, autóba jobb mint a táskaszerű (van olyan is, abban pl vonaton szállítom, könnyebb benne emelgetni).
6/9 anonim válasza:
Mindegy melyiket választod, csak jól érezze magát benne.
7/9 anonim válasza:
Ketrec. A műanyag merev szerintem tökéletes. De amúgy szerintem hosszabb útra mindenképp a ketrec a legkényelmesebb, meg a legbiztonságosabb. Van kutya biztonsági öv, stb, meg minden, de szerintem hosszú távon max. egy olyan kutyával oké, aki tényleg nyugodt mint a fene.
8/9 anonim válasza:
Fém ketrec. Szépen kibéleled az alját, aztán elvan ott. Persze ne legyen se túl kicsi, se túl nagy. A nagyba hömbölögne valeset esetén, ugyanúgy veszélyben lenne, mintha csak az ülésen szaladgálna.
9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segítséget! :-)
nov. 15. 09:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!