Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Törpe tacskó utazása autóval?

Hovarju kérdése:

Törpe tacskó utazása autóval?

Figyelt kérdés

Miben szállítjátok a kutyát, ami biztonságos és kényelmes a kutyának?

Zárt műanyag box, vagy valami más?

Nálam a közepes testű hámban volt bekötve a hátsó ülésen. Egy ilyen kis testű kutyát miben lehet biztonságosan szállítani?

nov. 14. 10:56
 1/9 magyarul csipsz (o_o ) válasza:
100%
A hordozható kutyaszállító ketrecre szavazok. Kényelmesen elfér benne és még akkor is hasznos, ha valami baja van a kutyának.
nov. 14. 12:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk volt egy külön ülés, amibe be lehetett kötni hámmal. Viszont nagy forgalomban félt és ugrálni próbált, azóta zárt hordozóboxban utazik, ez biztonságosabb is és jobban is szereti.
nov. 14. 12:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Műanyag merev doboz legyen, vagy az a táska szerű szövet box?
nov. 14. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Próbáld ki, melyikben érzi komfortosabban magát. Bemész egy állatkereskedésbe és biztosan megengedik, hogy kipróbáld. Én is így választotttam a hordozóboxot. Rögtön leült benne.
nov. 14. 13:43
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Nekünk merev műanyag van, autóba jobb mint a táskaszerű (van olyan is, abban pl vonaton szállítom, könnyebb benne emelgetni).
nov. 14. 14:07
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Mindegy melyiket választod, csak jól érezze magát benne.
nov. 14. 14:13
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ketrec. A műanyag merev szerintem tökéletes. De amúgy szerintem hosszabb útra mindenképp a ketrec a legkényelmesebb, meg a legbiztonságosabb. Van kutya biztonsági öv, stb, meg minden, de szerintem hosszú távon max. egy olyan kutyával oké, aki tényleg nyugodt mint a fene.
nov. 14. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Fém ketrec. Szépen kibéleled az alját, aztán elvan ott. Persze ne legyen se túl kicsi, se túl nagy. A nagyba hömbölögne valeset esetén, ugyanúgy veszélyben lenne, mintha csak az ülésen szaladgálna.
nov. 15. 07:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a segítséget! :-)
nov. 15. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!