Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik fajtát vennétek, és...

Melyik fajtát vennétek, és miért? Basset Haund, vagy Beigle? Ha nem, akkor miért nem? Normál válasz zöld pont.

Figyelt kérdés
tegnap 14:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
92%
Kezdetnek próbáld meg jól leírni a nevüket...
tegnap 14:44
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Bassetet a gerincbetegségek miatt nem.
tegnap 14:49
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Egyiket sem, mert nem tetszik a kinézetük.
tegnap 14:54
 4/16 anonim ***** válasza:
76%
Őszintén, egyiket sem. A Bassetet az egészségügyi gondjai miatt, a Beagle meg túl ugatós.
tegnap 15:38
 5/16 anonim ***** válasza:
7%
#4. A beagle egyáltalán nem ugatós.
tegnap 15:44
 6/16 kürtőskalácska ***** válasza:
82%
Egyiket sem mert nekem munkakutya kell és olyan ami jól tanítható és engedelmes.
tegnap 16:33
 7/16 anonim ***** válasza:
68%
Azt amelyiknek le tudom írni helyesen a nevét.
tegnap 16:46
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se nagy kedvencem, egész más kutyákat kedvelek. De ha választani kell a basset houndot választanám, jobban illik hozzám, nyugodtabb, illetve ismertem ilyen kutyát.
tegnap 17:16
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindkettő nagyon szép és családbarát kutyus, ebből a szempontból szerintem mindegy, melyiket választod. A Basset houndot én azért nem választanám, mivel a gerince nem bírja a sok lépcsőzést, így ha ilyen házban laksz, nem szerencsés. A beagle-lel kapcsolatban nincs kifogásolnivalóm, de én alapból a kisebb, alacsonyabb kutyákat (mint pl a basset hound, ami kurtább) részesítem előnyben a kezelhetőség miatt, meg persze egy kisebb kutya olcsóbb is.
tegnap 17:25
 10/16 anonim ***** válasza:
88%

Nekem jelenleg két beagle kutyám is van, basset houndom sosem volt. Igazából szerintem fő különbség, hogy ők azért nyugodtabbak, mint egy beagle. Ez nagyon egyéni preferencia, hogy kinek mi.

Amúgy én annyit tennék hozzá, hogy szerintem fölös csak a betegségek miatt nem ezt vagy amazt a kutyát választani, nekem a beaglem ugyanúgy gerincsérvet kapott és lebénult (műteni kellett), és tudom, hogy jópár beagle szintén így jár, de tény, hogy a basset houndnál gyakoribb, de... sajnos ez benne lehet a pakliban mindenképp. Sajnos amit lehet tenni bármelyik fajtánál, hogy megpróbálni megelőzni, nem lépcsőztetni, és nem is ugráltatni.

tegnap 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!