Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elutazunk Szilveszter ideje...

Elutazunk Szilveszter ideje alatt 4 éjszakára. Édesanyám vigyázz rá a kutyusunkra, de Szilveszer éjszakára elszeretne menni, ami a legfontosabb lenne, hogy legyen vele valaki. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
Ki milyen megoldást javasol? Panziót biztos nem. Van egy néni, aki szokott rá vigyázni, de ahol Ő lakik nagyon hangos szokott lenni Újévkor és féltem ott.

nov. 12. 09:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Én kutyaszitter hívok szilveszterre.
nov. 12. 09:22
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Keresni kell a neten valakit, aki elvállalja pénzért. A kutyaszitter jó megoldás.
nov. 12. 09:35
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Attól is függ, milyen a kutyátok. Hasonló helyzetben mi úgy oldottuk meg, hogy az öreg kutyánkra, aki már nem sok vizet zavart, viszont félt a durrogástól figyelt a szomszéd, a nyüzsgő fiatalnál pedig kisírtuk a szállásadótól és belement, hogy jöhessen.
nov. 12. 09:45
 4/12 anonim ***** válasza:
62%
Panzió miért nem? Mert pénzbe kerül?
nov. 12. 10:55
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem. Hanem mert nagyon sok és rossz véleményt hallottam...
nov. 12. 11:09
 6/12 anonim ***** válasza:
63%
Hát akinek kutyája van, az vállalja, hogy ügyelni kell rá. Szóval ti elutaztok szépen, de elvárjátok, hogy anyud vigyázzon rá, de nyilván ha el akar ő is menni valahova, akkor menjen, nem az ő felelőssége a másnak a kutyája. A kutyaszitter is ember, szilveszterkor nem az lesz a legjobb dolga, hogy más kutyájára vigyázzon, még pénzért se, mert ő is jól akarja érezni magát, nem pedig dolgozni szilveszter éjszakán. Ezt nektek kell megoldani, nem pedig másra hárítani a saját kutyátokat.
nov. 12. 11:17
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

Anyukád szomszédja?

A legfontosabb, hogy zárt helyen legyen, lakásban, házban. Nehogy elszökjön.

nov. 12. 11:33
 8/12 anonim ***** válasza:
57%
Az nem elég, ha be van csukva egy zárt helyre, ahonnan nem tud kiszökni? Őszintén, én nem merem másra rábízni a kutyámat, ezért viszem mindenhova magammal inkább. Az, hogy egy tök random anyukám szomszédját megkérjek, hogy vigyázzon a szökős, félős kutyámra, abszolút kizárt.
nov. 12. 12:27
 9/12 anonim ***** válasza:
66%

#6 A kutyaszitter ha szórakozni akar szilveszterkor, akkor nem vállal munkát. Ha vállal, akkor nyilván okkal, pl. mert ilyen alkalmakkor többet keres.

Kérdező, ha jól megvan a kutyád idegennel is, akkor kutyaszitter a megoldás.

nov. 12. 12:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van valami jóbarátod, akit a kutya ismer és elég antiszoc és emberkerülő (mint én 😀) ahhoz h jó dealt kössetek. Mi is megyünk “szilveszterezni”, de mi pont fordítva: kivettem egy kis helyet a hegyekben, mert annyira retteg a kutyánk. Ott csend van és nyugi, erdő, nem kell stresszelnie.
nov. 13. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!