Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudom elérni, hogy...

Hogyan tudom elérni, hogy hízzon a kutyám?

Figyelt kérdés

Látni nem látom a testét, mert hatalmas a bundája.

Viszont érzem a csontjait. Pár hete az állatorvosi kezelőlapra is az került, hogy a kondíciója közepes, az orvos is mondta, hogy kicsit sovány.

3 éves, mindig keveset evett, hiába teszem ki a száraztápot. Emellett szárított húsokat kap jutalomfalatnak, vagy rágcsálni.

Mivel mostanában volt emésztési problémája, tápváltásban is vagyunk, most már erőteljesebben érzem, hogy tényleg sovány.

Mit adjak neki, hogy hízzon? Januárra műtét aktuális, de így azt sem merem vállalni. Csak hipoallergén tápot eszik, hasmenős típus.

nov. 10. 20:22
 1/2 anonim ***** válasza:
58%

Miért erőltetitek mindannyian a tápot? Pláne, ha ilyen problémás.

Normális hús, zöldség, pici rizs kell. Sem a súlyával, sem az étvágyával nem lesz gond, az biztos (feltéve, hogy egyébként egészséges).

nov. 10. 20:30
 2/2 anonim ***** válasza:
26%

Mert nem száraztápot kell egy normális kutyának adni vagyis helyesbítek nem csak azt.

Nem mondom hogy úgy tápláld a kutyád mint az a csaj tiktokon aki strucc hússal eteti a kutyáját, de azért a színvonalasabb kaja nem akkora luxus.

A mi kutyánk rizst eszik, hozzá csirke farhátat (ezt egybe főzzük) és a számámra ehető konyhai maradékot (húsok, csontok, levesek, zöldségek amiket kutya is ehet) mellé kap egy kicsi tápot is. (mondjuk az én kutyám nagytestű) De a csak száraztáp nem igazán egészséges a kutyának, inkább vegyél konzervet vagy főzz neki. És mielőtt betámadnak hogy a kutyának főzni mekkora luxus, heti párszor kell főzni neki és mivel amúgy is főzünk ezért nem nagy cucc még egy lábosnyi kaját odatenni.

nov. 10. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!