Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Yorki kutyusomnak adhatok...

Yorki kutyusomnak adhatok palacsintát?

Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 12:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Max. a natúr palacsintatésztát,legalábbis ha valami cukros dolgot teszel bele,akkor azt semmiképp ne add oda neki.
2010. nov. 5. 12:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy falat oké, ha nem csinálsz rendszert belőle. Lényeg, hogy ne nassoljon, mert ellustul, kunyerálni kezd, kezelhetetlen. Etesd inkább megfelelő táppal, jutalomfalatként meg inkább valami normálisabb, spec. kutyáknak készült izét adj neki.

Az meg k.vára mindegy, hogy yorki vagy sem. :/

2010. nov. 5. 12:17
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
Ne adj neki ilyen kajákat. Nem most lesz tőle baja, hanem majd később lehet bizonyos betegségeknek az oka. Az állatorvosom mondta, hogy azok a kutyák, akiket ilyen kajákkal etetnek, általában rövidebb életűek.
2010. nov. 5. 12:20
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

akkor a biztonság kedvéért nem adok neki :)

2010. nov. 5. 12:22
 5/11 anonim ***** válasza:
34%
A kutya az kutya, kutyakajával kell etetni. Nem véletlenül van annyi rákos állat mostanában. A gazdik pusztán "szeretetből" megölik őket (ahogy magukat is - lásd civilizációs betegségek) a szar táplálással.
2010. nov. 5. 12:22
 6/11 anonim ***** válasza:
adhatsz ugyan de csak keveset. nem tudom pl fél évente 1-szer.
2010. nov. 5. 12:38
 7/11 anonim ***** válasza:

Ugye Te nem a 12 éves kislány vagy, aki szőlőt-almát adott az 5 hetes yorkijának?

Ha felnőtt kutyáról van szó, akkor szerintem semmi baja nem lesz tőle, az enyém is szokott kapni 1-2 falatot a túrósból.

De egy kölyöknek még érzékeny a pocija.

2010. nov. 5. 12:47
 8/11 anonim válasza:

Add oda neki nyugodtan, semmi baja nemlesz....

az én uszkárom is ilyeneket eszik.. Semmi baja ... idén lesz 16 éves

2010. nov. 5. 12:50
 9/11 anonim ***** válasza:

Minden kutya szereti a palacsintát és semmi baja nem lesz tőle.

A kis termetű ebkéknek természetesen keveset szabad adni, de túróval töltve is remek kaja neki.

Az én ebkéim is kapnak időnként palacsintát, semmi bajuk.

2010. nov. 5. 17:51
 10/11 anonim ***** válasza:
szellő lány nem én 10 éves vagyok és tacsim van nem pedig yorkim. amúgy életemben nem adtam lizynek(a kutyám neve) sem szőlőt sem almát(még ha akartam volna sem adhattam volna mert utálja a gyümölcsöket. inkább a zöldségekért rajonk(a levesben) ugyhogy ez kizárva). és lizy 2 éves nem 5 hetes.
2010. nov. 15. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!