Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek így fázni fog a...

Szerintetek így fázni fog a kutya télen?

Figyelt kérdés

Benti, kistestű kutyus. Azonban amikor nem vagyunk otthon napközben, kitesszük egy hátsó épületbe, ahová vezet be egy kis kutyaajtó is neki, tehet ki-be tud járkálni az udvarra kedve szerint.

Illetve ráadunk egy vékonyabb kutyakabátot is.

Az épületben nincs fűtés, de a nap besüt az ablakon, és pokrócok is vannak neki kirakva.

Szerintetek bírni fogja, ha mínuszok is lesznek akár?

nov. 7. 07:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Benti kutyát kitenni a legnagyobb baromság amit hallottam.Nem pisil kakil be azért mert egyedül van otthon.Szerinted az emberek hány százalékának a kutyája van egész nap a gazdájával?Ostoba vagy kérdező és állatkínzó is, benti kutyát nem rakunk ki.
nov. 7. 08:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy normális kutyaház a melléképületben megoldaná a nappali dolgot.

Nekem nagyszőrű kinti benti kutyám van. Amióta egyedül van és öreg, azóta bent alszik, néha napközben is beengedem, ha látom hogy van rá igénye. Egy szigetet kis háza van a teraszon, ahonnan rálát a kapura, ott szereti tölteni az időt nappal,ahol van látnivaló és ha érdekli valami, akkor ki is megy megnézni.

A garázsban is van egy kis tákolmány háza, abban is van szigetelés, de ott ritkán van, mert sötét és kb semmi történés nincs.

nov. 7. 09:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem is értem a kérdést. Fűtetlen helyen hogyne fázna??? Ha bent tartod, akkor nem tudott téli bundát se növeszteni. Ha a kabátja mégis átnedvesedik, tüdőgyulladást kap és elpusztul.

A melléképületben a szigetelt, vastagon szalmázott kutyaház ESETLEG jelenthet megoldást, de jól nem fogja érezni magát.

nov. 7. 09:13
 14/17 anonim ***** válasza:
90%
Ha benti kutya, akkor szobatisztának kéne lennie. Akkor meg 8 órát simán ki kell bírnia. Ergó valahol nagyon nem stimmel a sztori. Egyáltalán nem ajánlom annak kitenni a kutyát, mint amit leírtál. Nagyon felelőtlen magatartás a részedről. Nem hiszem el, hogy nincs egy előszoba, fürdőszoba, akármi BENTI helyiség, ahova akkor be tudnád csukni, ha ennyire parázol attól, hogy bepisil. Vagy ha ezt nem tudod megoldani, ne legyen kutyád basszus!
nov. 7. 11:10
 15/17 anonim ***** válasza:
79%
Rengeteg ember otthon hagyja a kutyáját 8+ órára, kibírják a pisit. Vagy kutyapelus a padlóra.
nov. 7. 12:29
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Kibszni egy kistestű kutyát a mínuszokba, gratulálok. Teljesen idegállapotba tud hozni, hogy ilyen felelőtlen embereknek mi a pcsáért kell kutya.
nov. 7. 14:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Na báttya...van egy felnőtt Akitám.

Én szoktam neki könyörogni hogy jöjjön be mert megfaznak az izuletei( idős)Szinte elsírom magam ha a konyháig bejön.

Te meg a rövid szőrűt viszed ki kinntre???

Találj ki mást.

Én értékelem hogy kiírtad ezt a kérdést,mert kerdés nelkul is kitehetted volna.

Teritsd le neki kutya pelust,akármi..

tegnap 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!