Egy beagle-nak mitől lehet elviselhetetlenül büdös lábszaga?
Figyelt kérdés
Nem szokványos kutya lábszag, ez olyan durva, hogy nem lehet kibírni. Ehhez képest a lábszagú büdös sajt is gyenge. Valami fertőzés lehet? Fürdetés után is visszatér és pár óra múlva irtani tud vele a környezetében, még a bútorok is átvették már ezt a lábszagot.
A probléma 2 hete áll fenn, de sokan azt mondják, akiket kérdeztem itt, hogy ez előfordul. Na de ilyen tartósan, hogy fürdés után se múlik el? Betegség tünetei nincsenek nála, futkos, eleven, eszik normálisan.
20/L
tegnap 23:57
2/4 anonim válasza:
Szerintem orvoshoz érdemes lenne elvinni. 2 hete áll fenn a probléma, szóval ha csak nem most történt kajaváltás, akkor szerintem itt nem a kaja lesz az oka. Amúgy nekem eddig egyik kutyám se volt kifejezetten büdös, most 2 beagle kutyám van jelenleg, egyik sem büdös. Szerintem ha egy kutya tényleg annyira büdös, az valami problémára utal, mert nem, nem fordul elő... Persze, a kutyáknak van, lehet egy jellegzetes szaguk, de az nem ez.
3/4 anonim válasza:
#2-es vagyok. Mármint, *az valami problémára utal, mert nem, az, hogy ennyire büdös, azt nem lehet azzal elintézni, hogy "előfordul". Egy jellegzetes szaguk lehet a kutyáknak, de ha kibírhatatlanul büdös, az nem a jellegzetes szaguk, ott valami gond van.
4/4 anonim válasza:
Beaglenek nem lehet lábszaga. Nem a bűzmirigyét üríti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!