Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit javasoltok, ha a kiskutya...

Mit javasoltok, ha a kiskutya "felrobbant" dolgokat?

Figyelt kérdés

Nemrég költözött hozzánk egy 12 hetes csöppség. Még hiányzik a második kombi oltása, így sétálni még nem tudunk lemenni. Igyekszem a szobában lemozgatni, de nem tudok 0-24 figyelni rá. Játékokból csupa olyat adtam neki (fogtisztítós szilikon labda, gumikarika, stb), ami nem foszlik és nem tudja szétszedni, van szárított marhabőr, amit imád rágcsálni.

Mindezek ellenére időnként felrobban a kutyapelenka, pedig amúgy használja pisire, kakira.

Mit tudok tenni, hogy ne szedje szét? Igen, tudom, vegyem fel a pelenkát. Amint lehet, megyünk sétálni és szobatisztaságra lesz szokatva, de addig is kell valami.

okt. 31. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Sétálni még ne vidd, de pisilni/kakilni kiviheted, leteszed a fűre és kész. Nem kell a kutyapelenkával szórakozni, így amúgyis a szobatisztaság ellentéte rögzül benne.
okt. 31. 11:47
 2/7 A kérdező kommentje:
A 10. emeleten lakunk, nem olyan egyszerű kivinni és a közpark van csak itt, ahol sok kutya járkál.
okt. 31. 11:50
 3/7 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
68%

"A 10. emeleten lakunk, nem olyan egyszerű kivinni"

Ha már most nehezedre esik levinni szerencsétlent, akkor mi lesz később?

okt. 31. 11:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Van egy felnőtt kutyám, vele is ugyanígy csináltam és teljesen szobatiszta lett. Csak arra akartam kilyukadni, hogy nincs olyan hely, ahoval le tudom úgy vinni, hogy ne legyenek kutyák a közelben. Féltem levinni addig, amíg nincs meg az összes oltás.
okt. 31. 12:04
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
3 hobapos kutya es vitrinben van tartva. Tokeletes recept az ideggyenge reaktiv kis görcs fifikéhez :(
okt. 31. 14:04
 6/7 A kérdező kommentje:

#5 Vagy nem. Van már egy felnőtt kutyám. Ugyanígy volt vele az elején és egy teljesen nyugodt, kiegyensúlyozott kutya.

Ha az állatorvos azt mondta, hogy még ne vigyük le, akkor én nem fogom felülírni az ő szavát.

okt. 31. 14:56
 7/7 anonim ***** válasza:

“Felrobban a kutyapelenka” 🤣

Az én picikém is pelenkát használt, mikor hazahoztuk. Szintén volt mindenféle játéka, de ha 5 percre magára hagytam, fél centis darabokra tépte a pelenkát 😁

Olyankor mutattam neki a cafatot, és szigorúan mondtam: nem szabad!

Még 3-4 alkalom volt és abbahagyta, aztán meg már szobatiszta lett.

okt. 31. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!