Hogyan tegyem boldoggá a beagle-met és a westimet?
Figyelt kérdés
Nővérem teherbe esett, ezért 2 éves kan westiét áthozta hozzánk, azóta itt lakik, már elmúlt 5 éves. Karácsonyra haza hoztam egy 3 hónapos beagle szukát. Szeretik egymást, mert a westi megvédi a beagle-t ha egy idegen kutya közelíti meg, de néha látom a szemükben a szomorúságot. Naponta 2-3 órát futnak a kertben (panelban lakunk, 5 percre van a kertünk), akkor boldogok. A westi annyira nem is, de a beagle-n látni, hogy szomorú. talán még az új környezet miatt? Most nevelem, nem szoktam megverni, hanem erélyesen rászólok ha rosszat csinált. Ilyenkor sértődötten elvonul, és mintha "sírna" vettem neki játékokat, rengeteget törődöm vele, amennyit csak lehet. De hogyan tehetném őt igazán boldoggá?
2009. jan. 7. 23:03
1/5 anonim válasza:
Vidd el moziba!
2009. jan. 8. 00:22
2/5 anonim válasza:
a westi valószínüleg a növéred miatt szomorú.elég fura,h terhes lett,és már nem is kell neki a kutya.na mindegy ez más téma.
az én kutyám is volt depressziós.met vettünk mellé mégegyet.mi sokat játszottunk velük,mást nem tudsz tenni.meg lehet ez a hülye idő is közrejátszik.nekem is csak kimennek pisilni,és futnak is vissza,mert olyan hideg van.
2009. jan. 8. 09:19
3/5 anonim válasza:
olvass neki mesét,tanítsd meg táncolni,lövesd ki a nyelvét stb...
2009. jan. 8. 19:38
4/5 anonim válasza:
Nekem egy 7 éves beagle kutyusom van,8 hetes kora óta velünk van.A beaglenek eleve szomorkás a nézése,lehet hogy csak nem vetted még észre.Természetesen azért ő is mutatja,hogy mikor boldog vagy mikor nem,de a lelógó pofája,nagy barna szeme miatt szerintem szomorú feje van.Nézz meg pár internetes képet róluk,a legtöbb olyan.Az nem lehet hogy féltékeny a westire?
Hát remélem valamennyire tudtam segíteni,de az is lehet hogy csak butaságokat írtam...Jó kutyázást továbbra is!:D
2009. jan. 15. 15:44
5/5 A kérdező kommentje:
köszike, hát nem hiszem, hogy féltékeny lenne, mert ő alszik velem, vele sétálok többet az utcán (csak mert nem szobatiszta, másfél óránként leviszem).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!