Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Olyan szájkosarat szeretnék,...

Olyan szájkosarat szeretnék, amiben tud a kutya akár enni, inni, lihegni, és aránylag kényelmes viselet is számára. Nincs viselkedésprobléma, utazáshoz szeretném, amikor kötelező. Ki melyik típust ajánlja és miért?

Figyelt kérdés

okt. 28. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
Röviden: Tudjon benne harapni. 😀
okt. 28. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Igaza van az elsőnek, ha enni tud, harapni is. :D
okt. 28. 18:56
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
miért nem jó a sima? Enni nem fog benne nyilván (max 2x kap egy kutya eleve) Levenni meg pár mp, amíg inni adsz...
okt. 28. 18:59
 4/9 anonim ***** válasza:
44%

Én azt gondolom hogy ilyen szájkosár amit keresel definícióból adódóan sem létezhet. Értelemszerűen ha tud benne enni akkor az eszköz nem látja el túl jól az eredeti feladatát.

Ha tényleg csak mutatóba kell akkor én a "hálós" típusból vennék neki egyel nagyobbat, mint a mérete. Az kényelmes lesz neki, de enni/inni ugyanúgy nem fog tudni benne.

Az már a másik kérdés, hogy viszonylag nehezen tudok olyan kutyát elképzelni amelyik egy hangös tömegközlekedési eszközön, idegen helyzetben és emberek között, szájkosárban szeretne megvacsorázni...De ezt már Te tudod.

okt. 28. 19:02
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Alapvetően én a fémeket szeretem, tartós, a jó kialakításúból nagy a választék. Az ilyenek első ránezésre túlméretezettnek tűnnek, de ez az ideális méret, amiben kényelmesen tud lihegni és inni, mert ki tudja nyitni benne a száját.

Itt egy elég jó cikk

[link]

Hasonló kialakításút keress

[link]

Ha izgága, akkor a fémmel elég nagy foltokat tud ütni az ember lábára, akkor inkább valami műanyagot választanék pl

[link]

Szövetet és haltit ne vegyél, ezek nem akadályoznak meg a harapásban és utóbbit nem is fogadják el a tömegközlekedésen, mint szájkosár.

1: ha nem tudod miről van szó, ne szólj hozzá. Az lenne a normális hogy ezeket tudja csinálni a kutya szájkosárban. Azt magyarázd már el hogy ezekben hogy harap meg bárkit is légyszi, nagyon kíváncsi vagyok.

okt. 28. 19:15
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

Enni nem szoktam mondjuk benne adni, de jutalomfalatot el tud fogadni, ha muszaj.

Inni, lihegni tud benne.

Sima, tok egyszeru muanyag racsos, leemeltem az elsot a polcrol, amit meglattam a boltban. Bar kistestu kutyam van, szoval neki nem kell; hogy extra extra legyen.

okt. 28. 19:25
 7/9 anonim ***** válasza:
85%

[link]

Nekünk ennek az elődje van, nincs benne neoprén borítás. Mi anno azért vettük, mert mindenhova visszük a kutyánkat, ahova lehet, és egy-két helyre az ilyen nagytestű kutyáknak kötelező. Ebben tud lihegni, inni, sőt enni is, de felenni a földről kaját nem. Szóval csak kézből. Az állatorvoshoz is ebben visszük be, bár abszolút megbízható, de sose lehet tudni, esetleges fájdalom miatt nehogy rosszul reagáljon. A kutyának kényelmes, ennek ellenére csak a legszükségesebb ideig adjuk rá. Mi anno bevittük a Fressnapf-ba, és rápróbáltuk, úgy vettük meg. Előtte több féle szájkosarat néztünk, ez tűnt a legjobbnak.

okt. 28. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ilyen van évek óta németjuhászra:

[link]

Mivel alul tágabb, szinte teljesen ki tudja nyitni a száját lihegéskor. Nagyon sokat vonatozunk, buszozunk, így a legnagyobb melegben is kényelmes neki.Ha enni, inni adok neki, leveszem, ennyi.

okt. 28. 21:27
 9/9 anonim ***** válasza:

tegnap 19:15

Ezeken keresztül akkor eszik ha megrágod neki. 😀

okt. 29. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!