Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 4 éves tacsi szobatiszta lehet?

PITYUUUUUUU kérdése:

4 éves tacsi szobatiszta lehet?

Figyelt kérdés
van egy 4 éves lassan 5 éves tacsim.Eddig kinti kutyus volt de mostmar elegem lett h kint van es behoztam a házba,az lenne a kérdésem h ő megtanulná a szobadisztaságot.Az autoba mikor vittuk a dokihoz soha nem csinalt be mindig megvarta h kiszaljon.Kelrek irjatok h ti hogy szoktattátok szobatisztává a kutyátokat.előre köszönöm válasgotokat.

okt. 28. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze. 4 éve ahhoz van szokva, hogy kint intézi a dolgokat, nem lesz vele gond. Figyeld mikor kell neki kimenni. Nagy eséllyel az ajtóban fogja várni, hogy kiengedd.
okt. 28. 17:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Figyeld a jelzéseit. Szerintem megy majd az ajtóhoz.

Az enyém fel-alá járkál, ha ki kell mennie, vagy a mancsával megérinti a papucsom.

okt. 28. 17:47
 3/7 anonim válasza:

Szia.

4 eves kutyust hoztam masfel eve menhelyrol, es par honap alatt megtanulta, h kint kell inteznie a dolgat..

Bar, neha azert be-be csuszik ez-az, de tenyleg nagyon ritka..

ez meg egy kiskoratol szobatiszta kutyi eseteben is elofordulhat..😃

okt. 28. 19:00
 4/7 A kérdező kommentje:
ennek nagyon orulok koazonom szépen a válaszotokat
okt. 28. 19:20
 5/7 anonim ***** válasza:
Felnőtt kutyáknál legtöbbször azonnal megvan, csak pár óránként kell kivinni őket az elején és fokozatosan növelni ezt az időközt. Dominánsabb kanoknál előfordul, hogy le kell meccselni, hogy nem jelölgethetnek a házban.
okt. 28. 20:11
 6/7 A kérdező kommentje:
szuka kutya es ivartalanitva is van mert szökős volt és nem akartam felesleges almot,most jelzett hogy kell neki belut az ajto elé és ugatott ,nagyon buszke vagyok rá😍
okt. 28. 20:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Nagyon jól kifejezik magukat a tacskók. Elképesztő a kommunikációjuk :))
okt. 30. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!