Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fogadott orokbe valaki kobor...

Fogadott orokbe valaki kobor kutyat?

Figyelt kérdés
Orokbefogadtam egy 2 eves kutyust,akit az erdoben talaltak.Meg volt olyan kolyok kutyam ,akit az utrol jott be hozzank,de viszont nincs otletem mivel tudnam megszoktatni .hogy ne akarjon megszokni otthonrol.Setalni megyunk,de egy masfel napnal tobbet nem tud otthon maradni,megszokik (es nem tudom kitalalni hol).Multkor zuhogo esoben kifutottam,hogy az ablakokat a kocsinak huzzam fel es elszokott egy par perc alatt.A ferjem megcsinalta a kerites alatt a helyet,de kepes kimenni igy is.Most mar megszokta mindig hazajon,de eddig kerestuk folyton a varosban.Beiratkoztm kutyasuliba,de azt is muszaj volt visszamondanom,mert mire mennenk nincs.Amugy sokszor ilyen elvonasi tunetei vannak,rendesen vonyit,ha nem mehet mar el.
okt. 25. 07:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%

10-es vagyok. Egy fontos momentum kimaradt.

Szóval az éjjeli vihar megrongálta a vaskapu zárját,az reggelre kinyílt. De a kutyám ott ült hűségesen. Nem ment volna el a világ kincséért sem.

okt. 25. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!