Jó ez a kutyaágy? Ti milyen gyakran cserélitek?
Ezt a mancsosat reverse image search segítségével megtaláltam 6-10 dollárért az Alibabán. Az 2500-4 e forint.
Nem túl bíztató.
Te is vissza tudod keresni.
A képet screenshotként fotózd le, és a Googleben tedd bele abban a szivárványos kamera ikonnál a képkeresésbe.
Egyébként rossz jel, ha a fotón angol szövegek vannak, ez azt jelenti, hogy a terméket más fotózta, lehet nem is olyan lesz ami érkezik mint ami a képen volt.
Saját tapasztalat alapján a HobbyDog fekhelyeket ajánlom. Ez egy lengyel márka, 10 évvel ezelőtt máshogy hívták, és a minősége jobb is volt, de azért most is strapabíró. Két nagytestű kutyának veszem. Maga az anyag erős, a gyengesége inkább a varrásnál lehet, ha vadállatként ugrik bele a kutya, vagy sokat "fészkel" mielőtt lefekszik, akkor a varráson szét tud menni, ezért érdemes lehet beszerezni vastagabb tűt, és erős cérnát, hogy orvosolni lehessen az esetleges problémát. Ezen kívül tartós, jó fekhelyek. Nekünk ez van: [link] , ők is imádják ra peremén támasztani a tök fejüket. :D
Emagon is megtalálhatóak ezek a fekhelyek, még talán jóval nagyobb is a kínálat.
Éppen az előbb találtam rá a HobbyDog márkára az Emagon 🙂
“Imperial Perfect” és “Royal Exclusive” típusokat nézem belőle, hol lehet még kapni.
Köszi a linket, igazából engem ez az anyag bizonytalanít el.
Most puha, szőrmés ágya van, ez pedig olyan keménynek és ridegnek tűnik.
Vagy nem az?
És nekem nem egyértelmű a tisztítás:
“Könnyen tisztítható, cipzárral nyitható, majd kivehető a bélés és 30 fokon mosható.”
Mi mosható 30 fokon, a huzat, vagy a bélés és a huzat?
Megnéztem jobban a HobbyDog képet, hát az a töltet tuti nem mosható.
Én attól félek előbb-utóbb büdös lesz a belseje és hiába mosom a huzatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!