Miért tüzel a kutyám nagyon hosszú ideig?
Figyelt kérdés
Sziasztok! A kutyám az előző tüzeléskor is nagyon hosszú ideig tüzelt, 1.5 hónapig kb. mitől van ez? Most is tüzel már 1 hónapja és nem tudom mi az oka. 10éves havanese és az előző tüzelése 1 éve volt.okt. 19. 18:35
2/7 anonim válasza:
Mert valami nincs rendben nála. Rák pl. De miért nem az orvost kérdezed meg? Mondjuk az is érdekes, hogy miért ivaros még. Gondolom annyira nem fontos nektek, hogy tegyetek az egészségéért.
3/7 A kérdező kommentje:
1. Az állatorvos azt mondta hogy semmi komoly nem állhat ennek hátterében, ezért írtam ide hátha valaki kutyájával is volt hasonló.
2. Megkérdeztem az állatorvost, kérdeztem azt is, hogy meddig fog tüzelni azt mondta a kutyák életük végéig tüzelnek. Nagyon fontos nekem ezért légyszives ha valamit nem tudsz ne írd ide:)
okt. 19. 20:02
4/7 anonim válasza:
Mit értesz azalatt, hogy "tüzel"?
Vidd el olyan orvoshoz, ahol rendesen kivizsgálják, ez így első olvasatra nem hangzik normálisnak. Olyan helyre menj, ahol foglalkoznak ciklusdiagnosztikával (pl. Állatorvostudományi Egyetem Kisállat Klinika).
5/7 anonim válasza:
#3: Te vagy az, aki 10 évig nem ivartalanitotta, ugyhogy ne arcoskodj. Ha valami, hat *ez* nem normalis.
7/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy csak a tüzelés tart 1,5 hónapig. A kutyáknál egyáltalán nem ritka, hogy a tüzelés után álvemhesek lesznek, ami szintén együtt jár a megváltozott viselkedéssel. Mindenesetre ez mindenképpen valamilyen hormonzavarra utal, de én nem vagyok szakember, csak sok-sok év kutyás tapasztalat áll mögöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!