Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Porcvédőt hogyan adnátok...

Porcvédőt hogyan adnátok kutyának megelőzésre?

Figyelt kérdés

okt. 19. 16:35
A kérdező szavazást indított:
kúraszerúen: 1 hónap negyedévente az előírt dózisban
folyamatosan, de az előírtnál kisebb dózisban
máshogy, kifejtem lenn
4 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Folyamatosan, az előírt dózisban. Nem is értem ez miért nincs a lehetőségek között :D
okt. 19. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

Megelőzési céllal is lehet adni ha úgy látod indokolt pl nagyon sokat mozog, vagy nagytestű vagy testéből adódóan jobben kell figyelni rá (mondjuk tacskóknál)

Mindegyikre rá van írva az adagolása.

okt. 19. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Aniflexi Plust kapnak kuraszeruen. Az egyik 7 eves, a masik 4, szimplan megelozesre.
okt. 19. 16:45
 4/8 A kérdező kommentje:
1-re: Mert azt feltételezem, nem kell annyi hatóanyag egy egészséges állatnak mint egy betegnek. A kutyámnak semmi baja, nem is mozog megerőltetően, és nem is veszélyeztetett a testfelépítése miatt sem. Semmi tünete sincs. Csak idősödik, ezért adnám megelőzésre, mert úgy hallottam, ezek a cuccok hatékonyabbak megelőzésre, mint amikor már fájdalma van.
okt. 19. 17:04
 5/8 anonim válasza:
Én az (állat)orvos utasítása szerint adagolom.
okt. 19. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Tacskóm van, megelőzésképpen Skelevetet adok neki 4 hónapos kora óta, napi 1 szem. Egyszer maradt ki kb. 1.5 hét, mikor elfogyott és nem lehetett rendelni készlethiány miatt. Az állatorvosunk azt mondta szerinte így tartható.
okt. 19. 18:48
 7/8 anonim ***** válasza:

Amiket adtam, mindig rá volt írva, h egészséges állatnak x, betegnek y és általában 3 hónapos kúrákat ajánlottak. Ezt tartottam is, mikor pedig az egyik öreg csak akkor volt jól, ha folyamatosan kapta, akkor rákérdeztem a dokinál és mondta h oké, mehet.

A legfiatalabb tenyésztője pedig kifejezetten egy fajtát ajánlott és mondta h egy hónapig kapja, majd egy hónap szünet, különben könnycsatorna elzáródást okozhat a bordereknél.

okt. 19. 19:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Ha egészséges akkor elég kúraszerűen adni. Egy kúra legalább 2 hónapig tartson.

Enyém folyamatosan szedi az előírt adagot, de ő neki tudottan térd problémája van. A C-11 Complexet kapja, erre rá van írva, hogy folyamatosan is adható, de van olyan márka, aminél csak 3 hónapos kúrát írnak hosszútávú adagolásra (pl. Arthrodyl), nem említik a folyamatos szedést.

okt. 20. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!