Mi a véleményetek ezekről a fajtákról?
Anyukámnak szeretnénk kutyát. Külsőre az ilyen kis puha pamacs kutyákat szereti. Kis testű, egeszséges fajtájú kutyát szeretne. Ő nem egy örökmozgó ember, de az átlaghoz képest szerintem aktív életet él, szeretné vinni ide-oda a városban, kirándulni (nem sportszerűen űzi, nem nagy és extrém távokra megy, de szeret kimozdulni). Fontos lenne hogy egy könnyen tanítható kutya legyen, de szívesen viszi majd kutyaoviba, kutyaiskolába. Előny ha nem (nagyon) szőröz, kozmetikushoz vinni nem jelentene gondot. Én a nagyobb testű kutyákhoz "értek", olyanom van szóval összeválogattam párat ami jó lehet és neki is tetszik, de meghallgatnám a ti véleményeteket is. Kertkapcsolatos lakásban lakik, és a környéken is sok a zöld terület. Kölyökkutyát szeretne. Otthonról dolgozik és sok időt szeretne majd vele tölteni, nem allergiás, anyagilag is belefér egy kutya. Más állata nincs.
Cavalier king charles spániel - róla azt hallottam elég beteges fajta, ez mennyire igaz?
Coton de tulear
Havanese
Törpe és toy uszkár
Bichon frise
Bolognese
Tibeti terrier
Cavalier tényleg beteges, de iszonyú jófej és együttműködő.
A tibeti olyan terrieres, makacs, könnyen félrecsúszhat a szocija és ez akár kutya-ember elleni agreszióba is átcsaphat, meg nagyobb a mozgásigénye.
Az uszkár egy szuper kutya, jól alkalmazkodik a gazdi életritmusához, csak fél milliónál kezdődik normális helyről.
A havanese nyugis, olyan kis "árnyék" kutya, én őt választanám.
A többi fajtából pedig nem ismerek annyi kutyát, hogy véleményt tudjak róluk mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!