Reklámoznak ugatásgátlót. Azzal el tudom hallgatni a szomszéd kutyát?
Egy idő után rendkívül idegesítő a kis szarnak az ugatása a szomszéd van....
A szomszéd nem nagyon együttműködő
"Biztos a macskákat ugassa"
Vettem én is bár gyanúsnak tűnt az oldal. Teljesen hatástalannak bizonyult.
Kiadja a hangot az ugatásra azzal ninvs gond csak épp a kutya nem foglalkozik vele.
Aműgy tisztességesebb országokban a szomszédok indokolatlan zavarását, ideértve a kutyaugatást, hétvégi fűnyírást stb. súlyos euro ezrekkel büntetik és ez nagyon helyesen van így
Nem.
2# "Aműgy tisztességesebb országokban a szomszédok indokolatlan zavarását, ideértve a kutyaugatást, hétvégi fűnyírást stb. súlyos euro ezrekkel büntetik és ez nagyon helyesen van így" Azért ez így sarkított. Nyilván nem mindegy, mennyit és mikor ugat az a kutya, de mivel a kutyával normál esetben ugyanúgy együtt jár az ugatás, mint egy kisgyerekkel a sírás, tisztességesebb szomszéd azért ezt egy mértékig illő, hogy tolerálja - még egyszer ismétlem, természetesen nem mindegy a mérték és az ugatás időpontja sem, de vannak csendrendeletek. Ha azt betartja a kutya is, akkor a szomszéd ne kívánjon ettől többet.
(Van kutyánk, sem korán, sem későn nincs már kint, hogy a szomszédokat zavarja az ugatásával, füvet is akkor nyírunk, amikor a helyi rendelet szerint engedélyezett, tehát nem azért írom, mert a szomszédokra tekintet nélkül való emberek lennénk.)
Biztosan kell tolerálni bizonyos mértéket mennyiséget...
Azt én sem várnám el hogy soha és semennyit ne ugasson
De ha hosszan és sokat nyivákol akár napközben is az idegesítő mindenképpen...
Na jó szubjektív, mert nem értem órával...
De hidd el k**** hosszan csinálja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!