Városi woke progresszív defektnevelést, vegánerőszakot (kínzást) kapott macskák biztos odajönnek hozzád. Én az életképes természetes macskákra gondoltam.
szept. 30. 18:30
12/23 anonim válasza:
6.
"Kutyák többsége meg a macskákhoz képeszt túl ostoba."
Az evolúció során a csapatban történő, összehangolt vadászat nagyobb intelligenciát igényelt, mint a magányos. A macskák primitívebb ragadozók ilyen tekintetben.
Csak inteligensnek látszanak számodra, mert te összekapcsolod a független természetüket az intelligenciával, de ez egy emberi párhuzam, itt pedig állatokról beszélünk. Attól, hogy a macskák függetlenek, még nem lesznek intelligensebbek a kutyánál.
szept. 30. 19:58
13/23 anonim válasza:
Foleg a mai macskak, megfogja az egeret, de nem eszi meg
A gyiknak leharapja a farkat, de nem eszi meg
szept. 30. 20:28
14/23 anonim válasza:
Zárd be a kocsis csomagtartójába egy órára a kutyádat és a feleségedet, aztán nézd meg, melyik örül jobban neked, amikor kinyitod
szept. 30. 21:12
15/23 hokedli pörkölttel válasza:
4 a kutyák olyan hülyék hogy akkor is szeretik a gazdájukat ha az nem bánik értelmesen velük
okt. 1. 16:12
16/23 anonim válasza:
Úgy néz ki a macskások szerint minél jobban utál/lesz@r egy állat, annál okosabb.
okt. 1. 17:07
17/23 Senior Séf válasza:
Minden megmozdulásával bizonyítja.
okt. 1. 18:12
18/23 anonim válasza:
Nekem v kutyám,most cicáim is vannak,és mind2 egyértelmű jelét adja,h szeret.A kutyusom bepisilt örömébena,mikor átmentem anyujékhoz-úgyh rögtön vihettem le sétálni éhgyomorra,de imádtam!:)-A cicáim egyáltalán nem a klasszik bunkó macskák,legalábbis velem:mindig van kinn nekik elegendő kaja-legtöbbször van még a tálkájukba,mikor hazaérek munkából-,mégis mindig az ajtóban várnak izgatottan,sőt,már nyávognak,mikor hallják,h megcsörren a kulcs a zárban.Dörgölőznek és nekem azt is megengedik,h a pocakjukat simizzem,pedig ez se jellemző a legtöbb macskára.A kutyák rád ugranak,összenyalnak,ha örülnek neked,én ezt sose szerettem,de ettől függetlenül imádom a kutyákat is,de életmódomból adódóan nem tartanék kutyát.
okt. 2. 11:21
19/23 anonim válasza:
Ágyba viszi a reggelit, bevásárol, kiviszi a szemetet, fuvolaszólóval altal el
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!