Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Honnan tudod, hogy szeret a...

Honnan tudod, hogy szeret a kutyád?

Figyelt kérdés

szept. 30. 15:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
16%

#9:

"Ja, hozzám hót idegen macskák is oda jönnek."

Városi woke progresszív defektnevelést, vegánerőszakot (kínzást) kapott macskák biztos odajönnek hozzád. Én az életképes természetes macskákra gondoltam.

szept. 30. 18:30
 12/23 anonim ***** válasza:
80%

6.

"Kutyák többsége meg a macskákhoz képeszt túl ostoba."

Az evolúció során a csapatban történő, összehangolt vadászat nagyobb intelligenciát igényelt, mint a magányos. A macskák primitívebb ragadozók ilyen tekintetben.

Csak inteligensnek látszanak számodra, mert te összekapcsolod a független természetüket az intelligenciával, de ez egy emberi párhuzam, itt pedig állatokról beszélünk. Attól, hogy a macskák függetlenek, még nem lesznek intelligensebbek a kutyánál.

szept. 30. 19:58
 13/23 anonim ***** válasza:

Foleg a mai macskak, megfogja az egeret, de nem eszi meg

A gyiknak leharapja a farkat, de nem eszi meg

szept. 30. 20:28
 14/23 anonim ***** válasza:
62%
Zárd be a kocsis csomagtartójába egy órára a kutyádat és a feleségedet, aztán nézd meg, melyik örül jobban neked, amikor kinyitod
szept. 30. 21:12
 15/23 hokedli pörkölttel ***** válasza:
13%
4 a kutyák olyan hülyék hogy akkor is szeretik a gazdájukat ha az nem bánik értelmesen velük
okt. 1. 16:12
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Úgy néz ki a macskások szerint minél jobban utál/lesz@r egy állat, annál okosabb.
okt. 1. 17:07
 17/23 Senior Séf ***** válasza:
100%
Minden megmozdulásával bizonyítja.
okt. 1. 18:12
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem v kutyám,most cicáim is vannak,és mind2 egyértelmű jelét adja,h szeret.A kutyusom bepisilt örömébena,mikor átmentem anyujékhoz-úgyh rögtön vihettem le sétálni éhgyomorra,de imádtam!:)-A cicáim egyáltalán nem a klasszik bunkó macskák,legalábbis velem:mindig van kinn nekik elegendő kaja-legtöbbször van még a tálkájukba,mikor hazaérek munkából-,mégis mindig az ajtóban várnak izgatottan,sőt,már nyávognak,mikor hallják,h megcsörren a kulcs a zárban.Dörgölőznek és nekem azt is megengedik,h a pocakjukat simizzem,pedig ez se jellemző a legtöbb macskára.A kutyák rád ugranak,összenyalnak,ha örülnek neked,én ezt sose szerettem,de ettől függetlenül imádom a kutyákat is,de életmódomból adódóan nem tartanék kutyát.
okt. 2. 11:21
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Ágyba viszi a reggelit, bevásárol, kiviszi a szemetet, fuvolaszólóval altal el
okt. 3. 02:15
 20/23 anonim ***** válasza:
A kávémat nem hozza ágyba, utsó?
okt. 3. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!