Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Használhat még így?

Használhat még így?

Figyelt kérdés

Kutyusom kinti-benti kutya. Sajnos összeszedett bolhákat ami miatt spot-ont adtam neki, ami kb 3 hónapra véd. Kutyusomnak van egy fedett kutyaháza is, ami szigetelt a hidegtől. Tegnap raktam rá a spot-ont, de tegnap este szakadt az eső, szóval nem tudom, hogy a hatékonysága csökkent-e. Mivel mikor ma felkeltem akkor azt láttam, hogy a kutyám nagyon vakarózik.

Mennyi idő alatt lehet észrevenni, hogy a spot-on hat?

szept. 29. 11:01
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
A bolhákat ki kell írtani. Erre a spot on édes kevés. Nézz utána ennek kicsit.
szept. 29. 11:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

A spot on elsősorban megelőzésre jó, kiírtásra nem. Leginkább azért, mert a bolhák elég sokáig életben maradnak gazdatest nélkül is, szóval pl a kutyaházából simán visszafertőzi magát a kutya.

Bolhairtó kellene, a kutyára is, meg speciális bolhairtó a házára, párnájára, bármije van. A házban is lehetnek bolhák, ahol feküdni szokott, azt is irtószerezni kellene.

szept. 29. 12:28
 3/4 anonim válasza:
Miután lemosdattad a kutyust és a ruháit kimostad, kutyaházat szintén jól átmostad és megszáradt minden, azután jöhet a spot-on. A bolha máshogy nem tűnik el soha.
szept. 29. 12:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Mielőtt megkapta a spot-ont az előtt kb 1,5 órát takartítottam és bolhairtóztam a helyét.
szept. 29. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!